Koronavirüse Karşı Üretti , Kırşehir'e Hediye Etti

TEKNOLOJİ 12.05.2020 - 09:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koronavirüse Karşı Üretti , Kırşehir'e Hediye Etti

Kırşehirli İş Adamı Ali Bozkurt Koronavirüse karşı ürettiği dezenfekten makinesini Kırşehir Belediyesine bağışladı.

Ankara'da faaliyet gösteren Sancak Makina toz indirgeme sistemleri sahibi Ali Bozkurt Koronavirüs ile mücadele için ürettiği ve ''Coronasavar-19'' adını verdiği dezenfekten araçlarından birisini Kırşehir Belediyesi'ne bağışladı.     Belediyelerin de ilgi gösterdiği araç sayesinde caddeler ve sokaklar daha geniş çaplı bir şekilde dezenfekte edilebiliyor.Araç üzerine monte edilecek sistem ile  Kırşehir cadde ve sokakları daha verimli bir şekilde dezenfekte edilecek.
Kırşehirli İş Adamı Ali Bozkurt Koronavirüse karşı ürettiği dezenfekten makinesini Kırşehir Belediyesine bağışladı.

Ankara'da faaliyet gösteren Sancak Makina toz indirgeme sistemleri sahibi Ali Bozkurt Koronavirüs ile mücadele için ürettiği ve ''Coronasavar-19'' adını verdiği dezenfekten araçlarından birisini Kırşehir Belediyesi'ne bağışladı.

 

 

Belediyelerin de ilgi gösterdiği araç sayesinde caddeler ve sokaklar daha geniş çaplı bir şekilde dezenfekte edilebiliyor.Araç üzerine monte edilecek sistem ile  Kırşehir cadde ve sokakları daha verimli bir şekilde dezenfekte edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.