Koronavirüs Tedavisi Gören Genç Hayatını Kaybetti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2020 - 17:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koronavirüs Tedavisi Gören Genç Hayatını Kaybetti

Kırşehir’de Koronavirüs tedavisi gören 29 yaşındaki Hasan Köysüren hayatını kaybetti. İstanbul’da aşçılık yaptığı öğrenilen ve yaklaşık 20 gün önce memleketi Kırşehir’e dönen Hasan Köysüren (29) bir süre sonra yüksek ateş, öksürük ve halsizlik şikayetleri ile hastaneye yatırıldı.Gözlemde tutulan ve Koronavirüs testi pozitif çıkan Köysüren tedavi altına alındı. Genç adamın koronavirüse yakalandığının öğrenilmesinin ardından yakın çevresi ve görüştüğü kişiler de karantina altına alınmıştı. ACI HABER GELDİ Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Hasan Köysüren (29) kronik rahatsızlığına bağlı olarak Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.Köysüren’in cenazesi alınacak özel önlemlerin ardından defnedilecek. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Kırşehir’de Koronavirüs tedavisi gören 29 yaşındaki Hasan Köysüren hayatını kaybetti.

İstanbul’da aşçılık yaptığı öğrenilen ve yaklaşık 20 gün önce memleketi Kırşehir’e dönen Hasan Köysüren (29) bir süre sonra yüksek ateş, öksürük ve halsizlik şikayetleri ile hastaneye yatırıldı.Gözlemde tutulan ve Koronavirüs testi pozitif çıkan Köysüren tedavi altına alındı. Genç adamın koronavirüse yakalandığının öğrenilmesinin ardından yakın çevresi ve görüştüğü kişiler de karantina altına alınmıştı.

ACI HABER GELDİ

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Hasan Köysüren (29) kronik rahatsızlığına bağlı olarak Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.Köysüren’in cenazesi alınacak özel önlemlerin ardından defnedilecek.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.