Koronavirüs ''Ona'' Olan Talebi de Artırdı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2020 - 12:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koronavirüs ''Ona'' Olan Talebi de Artırdı

Koronavirüs vakalarının artmasının ardından birçok ürüne olan taleplerde yoğun artış yaşanıyor.O ürünlerden birisi de su arıtma cihazları oldu. Kırşehir'de abonelik taahhütü karşılığında ücretiz su arıtma cihazı hizmeti veren Waterrent firması , koronavirüs vakaları ile birlikte su arıtma cihazlarına talepte artış yaşandığını belirtti.Söz konusu virüsün plastik malzeme üzerinde 5 güne kadar yaşayabildiğini belirten firma , koronavirüs ile birlikte temazsız kullanımından dolayı hazır su yerine vatandaşların su arıtma cihazına yöneldiğini belirtti. Yenice mahallesi Atatürk Caddesi Üzerinde faaliyet gösteren firma aylık 50 TL abonelik taahhüt veren vatandaşlara bedelsiz su arıtma cihazı veriyor ve bakımlarını gerçekleştiriyor.Waterrent'e ulaşmak için www.waterrent.com adlı internet sitesinden ve 0386 606 02 60 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Koronavirüs vakalarının artmasının ardından birçok ürüne olan taleplerde yoğun artış yaşanıyor.O ürünlerden birisi de su arıtma cihazları oldu.

Kırşehir'de abonelik taahhütü karşılığında ücretiz su arıtma cihazı hizmeti veren Waterrent firması , koronavirüs vakaları ile birlikte su arıtma cihazlarına talepte artış yaşandığını belirtti.Söz konusu virüsün plastik malzeme üzerinde 5 güne kadar yaşayabildiğini belirten firma , koronavirüs ile birlikte temazsız kullanımından dolayı hazır su yerine vatandaşların su arıtma cihazına yöneldiğini belirtti.

Yenice mahallesi Atatürk Caddesi Üzerinde faaliyet gösteren firma aylık 50 TL abonelik taahhüt veren vatandaşlara bedelsiz su arıtma cihazı veriyor ve bakımlarını gerçekleştiriyor.Waterrent'e ulaşmak için www.waterrent.com adlı internet sitesinden ve 0386 606 02 60 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.