Koronavirüs Kırşehir Belediyespor'a Sıçradı

SPOR 17.09.2020 - 19:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koronavirüs Kırşehir Belediyespor'a Sıçradı

Kırşehir Belediyespor'da 5'i futbolcu 9 personelin testi pozitif çıktı.

Ülkemizi giderek etkisi altına alan Covid-19 bu kez Kırşehir Belediyespor'a sıçradı. Kulüpten yapılan açıklamada ; Ligin ilk müsbakası öncesi tesislerimizde yapılan Covid-19 PCR Testi sonuçlarına göre 5'i futbolcu olmak üzere 9 kişiye pozitif tanısı konulmuştur.Mevcut durumda Pazar günü oynayacağımız Turgutluspor mğsabakasına 17 kişilik , eksik kafile ile hareket edeceğimizi üzülere bildiririz.'' denildi. İŞTE O AÇIKLAMA :
Kırşehir Belediyespor'da 5'i futbolcu 9 personelin testi pozitif çıktı.

Ülkemizi giderek etkisi altına alan Covid-19 bu kez Kırşehir Belediyespor'a sıçradı.

Kulüpten yapılan açıklamada ;

Ligin ilk müsbakası öncesi tesislerimizde yapılan Covid-19 PCR Testi sonuçlarına göre 5'i futbolcu olmak üzere 9 kişiye pozitif tanısı konulmuştur.Mevcut durumda Pazar günü oynayacağımız Turgutluspor mğsabakasına 17 kişilik , eksik kafile ile hareket edeceğimizi üzülere bildiririz.'' denildi.

İŞTE O AÇIKLAMA :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.