Koronavirüs İle İlgili Kırşehir'de Son Durum

SAĞLIK 16.09.2020 - 14:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koronavirüs İle İlgili Kırşehir'de Son Durum

Son günlerde artan vakalar ile birlikte tüm illerde olduğu gibi Kırşehir'de de koronavirüs ile ilgili son veriler merak ediliyor.

İlk dalganın ardından düşen ancak daha sonra tekrar yükselme trendine geçen Koronavirüs can almaya da devam ediyor.Türkiye'de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından son açıklanan verilere göre (15 Eylül) Türkiye'de 1742 yeni vaka tespit edilirken 67 vatandaşımız ise hayatını kaybetti.Peki ama Kırşehir’de son durum ne ?   KIRŞEHİR’DE VAKA SAYISI GİDEREK ARTIYOR   Sağlık Bakanlığı illere ilişkin verileri açıklamıyor ancak alınan son bilgilere göre Kırşehir’de aktif vaka sayısı 1500’e yaklaştı.Koronavirüs şüphelileri ile birlikte bu sayı 2 bin civarında.Son günlerde  25 vatandaş hayatını kaybetti.100 civarında vatandaş hastanede tedavi görürken bunun 15’inin tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.     RİSK HARİTASI GÜNCELLENDİ Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan koronavirüs yoğunluk ve risk haritası güncelledi.Artan vakalar ile birlikte Kırşehir’de kırmızılık giderek artıyor.  
Son günlerde artan vakalar ile birlikte tüm illerde olduğu gibi Kırşehir'de de koronavirüs ile ilgili son veriler merak ediliyor.

İlk dalganın ardından düşen ancak daha sonra tekrar yükselme trendine geçen Koronavirüs can almaya da devam ediyor.Türkiye'de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından son açıklanan verilere göre (15 Eylül) Türkiye'de 1742 yeni vaka tespit edilirken 67 vatandaşımız ise hayatını kaybetti.Peki ama Kırşehir’de son durum ne ?

 

KIRŞEHİR’DE VAKA SAYISI GİDEREK ARTIYOR

 

Sağlık Bakanlığı illere ilişkin verileri açıklamıyor ancak alınan son bilgilere göre Kırşehir’de aktif vaka sayısı 1500’e yaklaştı.Koronavirüs şüphelileri ile birlikte bu sayı 2 bin civarında.Son günlerde  25 vatandaş hayatını kaybetti.100 civarında vatandaş hastanede tedavi görürken bunun 15’inin tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

 

 

RİSK HARİTASI GÜNCELLENDİ

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan koronavirüs yoğunluk ve risk haritası güncelledi.Artan vakalar ile birlikte Kırşehir’de kırmızılık giderek artıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.