Korona Değil Bizi Bu Cehalet Öldürecek

02.09.2020 - 21:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Korona Değil Bizi Bu Cehalet Öldürecek

Koronavirüs tedbirleri kapsamında düğünler yasaklanınca Kayserililer düğünlerini kısıtlamaların daha az olduğu Nevşehir'de yapmaya başladı.

Türkiye'de vaka sayısı artışı bakımından ilk üçte olan Kayseri'de koronavirüs tedbirleri kapsamında düğünler yasaklandı.Bunun üzerine Kayserili düğün sahipleri düğünlerini kısıtlamaların daha esnek olduğu Nevşehir'e taşıyarak burada yapmaya başladı.Yaşanan bu durum , ''bizi koronavirüs değil , cehalet öldürecek'' sözünü hatırlattı.     TAŞIMALI DÜĞÜN YAPIYORLAR   Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın , '' "Kayseri'de maalesef bazı düğün sahipleri düğün yapmak için Nevşehir'e gidiyor. Taşımalı düğün yapıyorlar. Bununla ilgili ihbarlar geldi. Bu konuyu çevre illerin valileriyle görüştük. Onlar da bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda düğün yapanlar kul hakkına giriyor. İnsanları tehlikeye atıyor" dedi.     NEVŞEHİR ALMAMA KARARI ALDI   Yaşanan durum üzerine Nevşehir Valiliği harekete geçti.Düğün salonu sahipleriyle bir araya gelen Sezer Becel , düğün salonu yöneticilerine tedbirler konusunda işbirliği tavsiyesinde bulunarak düğün yasağının olduğu Kayseri ve düğün kısıtlamalarının bulunduğu Niğde'den gelecek olan düğün sahiplerine salon verilmemesi konusunda anlaştı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında düğünler yasaklanınca Kayserililer düğünlerini kısıtlamaların daha az olduğu Nevşehir'de yapmaya başladı.

Türkiye'de vaka sayısı artışı bakımından ilk üçte olan Kayseri'de koronavirüs tedbirleri kapsamında düğünler yasaklandı.Bunun üzerine Kayserili düğün sahipleri düğünlerini kısıtlamaların daha esnek olduğu Nevşehir'e taşıyarak burada yapmaya başladı.Yaşanan bu durum , ''bizi koronavirüs değil , cehalet öldürecek'' sözünü hatırlattı.

 

 

TAŞIMALI DÜĞÜN YAPIYORLAR

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın , '' "Kayseri'de maalesef bazı düğün sahipleri düğün yapmak için Nevşehir'e gidiyor. Taşımalı düğün yapıyorlar. Bununla ilgili ihbarlar geldi. Bu konuyu çevre illerin valileriyle görüştük. Onlar da bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda düğün yapanlar kul hakkına giriyor. İnsanları tehlikeye atıyor" dedi.

 

 

NEVŞEHİR ALMAMA KARARI ALDI

 

Yaşanan durum üzerine Nevşehir Valiliği harekete geçti.Düğün salonu sahipleriyle bir araya gelen Sezer Becel , düğün salonu yöneticilerine tedbirler konusunda işbirliği tavsiyesinde bulunarak düğün yasağının olduğu Kayseri ve düğün kısıtlamalarının bulunduğu Niğde'den gelecek olan düğün sahiplerine salon verilmemesi konusunda anlaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.