Korkunç Cinayet ; Eşini ve 2 Çocuğunu Vahşice Katletti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2019 - 07:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Korkunç Cinayet ; Eşini ve 2 Çocuğunu Vahşice Katletti

Viyana'da yaşayan Kırşehirli Tuğba A. boşanmak istediğini söyleyince eşi Samet A. çılgına döndü.Cani koca önce eşi Tuğba’yı, sonra da 2 yaşındaki kızı Tuana ile 11 aylık oğlu Selman’ı katletti. Avusturya'nın başkenti Viyana'nın güneyindeki Baden bölgesinde bulunan Kottingbrunn kasabasında büyük bir dram yaşandı. 31 yaşındaki Samet A, 29 yaşındaki eşi Tuğba ve iki yaşındaki kızı Tuana'yı bıçaklayarak öldürdü. Cinnet getiren Samet A, 11 aylık oğlu Selman'ı ise boğdu. Hastanede yaşam savaşı veren bebek, dün sabah yaşamını yitirdi. Samet A, cinayetlerden sonra polisi arayarak, olayı haber verdi ve teslim oldu. EŞİNİ VE KIZINI DEFALARCA BIÇAKLADI Polisi arayan Samet A, "Ailemi öldürdüm" dedi. Polis ve ilk yardım ekibi anında ailenin evine gitti. Burada Tuğba A'nın ve 2 yaşındaki Tuana'yı hareketsiz yattığını gören ilk yardım ekibi, yaşama döndürmek için büyük çaba gösterdi. Ancak tüm çabalara rağmen anne ve kızı kurtarılamadı. Babanın, eşi ve kızını defalarca bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. Balıkesirli Samet A, tutuklandı. Kırşehirli olduğu öğrenilen Tuğba A'nın, eşinden boşanmak istediği için aile arasında kavga yaşandığı iddia ediliyor.

Viyana'da yaşayan Kırşehirli Tuğba A. boşanmak istediğini söyleyince eşi Samet A. çılgına döndü.Cani koca önce eşi Tuğba’yı, sonra da 2 yaşındaki kızı Tuana ile 11 aylık oğlu Selman’ı katletti.

Avusturya'nın başkenti Viyana'nın güneyindeki Baden bölgesinde bulunan Kottingbrunn kasabasında büyük bir dram yaşandı. 31 yaşındaki Samet A, 29 yaşındaki eşi Tuğba ve iki yaşındaki kızı Tuana'yı bıçaklayarak öldürdü. Cinnet getiren Samet A, 11 aylık oğlu Selman'ı ise boğdu. Hastanede yaşam savaşı veren bebek, dün sabah yaşamını yitirdi. Samet A, cinayetlerden sonra polisi arayarak, olayı haber verdi ve teslim oldu.

EŞİNİ VE KIZINI DEFALARCA BIÇAKLADI

Polisi arayan Samet A, "Ailemi öldürdüm" dedi. Polis ve ilk yardım ekibi anında ailenin evine gitti. Burada Tuğba A'nın ve 2 yaşındaki Tuana'yı hareketsiz yattığını gören ilk yardım ekibi, yaşama döndürmek için büyük çaba gösterdi. Ancak tüm çabalara rağmen anne ve kızı kurtarılamadı. Babanın, eşi ve kızını defalarca bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

Balıkesirli Samet A, tutuklandı. Kırşehirli olduğu öğrenilen Tuğba A'nın, eşinden boşanmak istediği için aile arasında kavga yaşandığı iddia ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.