Kombi Asfalt Serim Aracı İle Girilmedik Mahalle ve Yol Bırakmayacağız

GÜNDEM 26.08.2021 - 10:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kombi Asfalt Serim Aracı İle Girilmedik Mahalle ve Yol Bırakmayacağız

Asfalt plent tesisini devreye sokarak kendi asfaltını üreten Kırşehir Belediyesi, satın aldığı Kombi Asfalt Serim aracı ile tüm mahalle ve yollara girmeyi hedefliyor.

Daha önce devre dışı bırakılan Asfalt Plent tesisini tekrar devreye sokan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu böylece önemli ölçüde tasarruf ettiklerini belirtmiş ve asfaltta ihale dönemine son vermişti.Kırşehir'de önemli bulvar,cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapan Kırşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını hızlandırmak ve daha kaliteli asfaltlama çalışması yapmak için Kombi Asfalt Serim aracını da devreye soktu.     Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yeni Kombi Asfalt Serim Aracımızın faaliyette olduğu Kervansaray Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmasını Milletvekili Dr. Metin İlhan, Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu ve Kervansaray Mahallesi Muhtarı Çelebi Baran’la birlikte yerinde inceledi.     Çağdaş şehirlerin olmazsa olmazının halka kaliteli ve güvenli ulaşım imkanı sağlamak olduğunu belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu kaliteli '' Bu kapsamda Kırşehir Belediyesi olarak yeni Kombi Asfalt Serim Aracımızı halkımızın hizmetine sunduk.Belediyemiz araç filosuna kazandırdığımız Kombi Asfalt Aracımızla daha önce de söz verdiğimiz gibi girilmedik mahalle ve yol bırakmayacağız.Kombi Asfalt Aracımızla daha kaliteli bir serme işlemi ile daha güvenli ve daha uzun ömürlü bir yol yapımı sağlıyoruz.Daha az insan gücüyle ve tamamen otomatik olarak çalışan aracımızla çevreyi koruyor ve enerji verimliliğini de arttırıyoruz. Araç sürücümüz, serim sırasında gerekli tüm ayarları sürücü kabinine yerleştirilen dokunmatik ekran ve tuşlar sayesinde gerçekleştiriyor ve tüm püskürtme ve temizleme işlemleri de kabinden yönetiliyor.Bundan sonra da belediye hizmetlerinin daha kaliteli ve hızlı bir şekilde yapılabilmesi için yapılması gereken ne varsa tüm birimlerimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Kırşehir ve Kırşehir halkı her şeyin en iyisine layıktır ve biz de bu konuda üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.    
Asfalt plent tesisini devreye sokarak kendi asfaltını üreten Kırşehir Belediyesi, satın aldığı Kombi Asfalt Serim aracı ile tüm mahalle ve yollara girmeyi hedefliyor.

Daha önce devre dışı bırakılan Asfalt Plent tesisini tekrar devreye sokan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu böylece önemli ölçüde tasarruf ettiklerini belirtmiş ve asfaltta ihale dönemine son vermişti.Kırşehir'de önemli bulvar,cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapan Kırşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını hızlandırmak ve daha kaliteli asfaltlama çalışması yapmak için Kombi Asfalt Serim aracını da devreye soktu.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yeni Kombi Asfalt Serim Aracımızın faaliyette olduğu Kervansaray Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmasını Milletvekili Dr. Metin İlhan, Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu ve Kervansaray Mahallesi Muhtarı Çelebi Baran’la birlikte yerinde inceledi.

 

 

Çağdaş şehirlerin olmazsa olmazının halka kaliteli ve güvenli ulaşım imkanı sağlamak olduğunu belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu kaliteli '' Bu kapsamda Kırşehir Belediyesi olarak yeni Kombi Asfalt Serim Aracımızı halkımızın hizmetine sunduk.Belediyemiz araç filosuna kazandırdığımız Kombi Asfalt Aracımızla daha önce de söz verdiğimiz gibi girilmedik mahalle ve yol bırakmayacağız.Kombi Asfalt Aracımızla daha kaliteli bir serme işlemi ile daha güvenli ve daha uzun ömürlü bir yol yapımı sağlıyoruz.Daha az insan gücüyle ve tamamen otomatik olarak çalışan aracımızla çevreyi koruyor ve enerji verimliliğini de arttırıyoruz. Araç sürücümüz, serim sırasında gerekli tüm ayarları sürücü kabinine yerleştirilen dokunmatik ekran ve tuşlar sayesinde gerçekleştiriyor ve tüm püskürtme ve temizleme işlemleri de kabinden yönetiliyor.Bundan sonra da belediye hizmetlerinin daha kaliteli ve hızlı bir şekilde yapılabilmesi için yapılması gereken ne varsa tüm birimlerimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Kırşehir ve Kırşehir halkı her şeyin en iyisine layıktır ve biz de bu konuda üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.