Kocaelispor Taraftarları Maça Değil Sanki Savaşa Geldiler

SPOR 04.09.2022 - 21:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kocaelispor Taraftarları Maça Değil Sanki Savaşa Geldiler

Kırşehir Futbol Kulünü 2. ligin 2. haftasında evinde ağırladığı Kocaelispor'a 1-0 mağlup oldu.Maçın ardından Başkan Çağatay Han Torun açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor deplasmanında hakem kurbanı olan Kırşehir FK, 2. ligin 2. haftasında evinde ağırladığı Kocaelispor'a 1-0 mağlup oldu.     Tribündeki koltukları sahaya fırlatan Kocaelispor taraftarları, yanlarında bulunan sert cisimleri tribünlere ve kendilerine müdahale eden emniyet güçlerine fırlattı.     Kocaelispor taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle çok sayıda taraftar ve polis yaralandı.     Kırşehir FK Başkanı Çağatay Han Torun açıklamalarda bulundu.   İŞTE BAŞKAN ÇAĞATAY HAN TORUN'UN O AÇIKLAMASI : Bugün kendi sahamızda oynadığımız maçta ne yazık ki iki gurubun birden en pahalı takımı olan Kocaelispora yenildik. Sahamızda hiçbir takıma karşı mağlubiyeti kabul etmememe rağmen ne yazık ki bugün tüm camiamız üzüldü. Ancak netice ne olursa olursun hiçkimse ne bana, ne yönetimime, ne oyuncu ne de teknik kadroma ve dahi maç boyunca bir an susmayan taraftarıma karşı eleştiri sınırını aşarak hakaret edemez. Bu cihette ahlaksızlık boyutunda bizlere yazdığınız ya da yazacağınız tüm cümleleri misli ile iade ediyoruz. Mütevazi şartlarda kurulan takımımın ve yeşil beyaz sevdamın her koşulda yanındayım, onlara inancım güvenim tamdır. Eksiklerimiz en kısa sürede giderilecek ve onurlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Pes etmek korkakların marifetidir.. Cesuruz, azimliyiz.. Ayrıca tribüne gelen ve son dakikaya kadar takımı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim.
Kırşehir Futbol Kulünü 2. ligin 2. haftasında evinde ağırladığı Kocaelispor'a 1-0 mağlup oldu.Maçın ardından Başkan Çağatay Han Torun açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor deplasmanında hakem kurbanı olan Kırşehir FK, 2. ligin 2. haftasında evinde ağırladığı Kocaelispor'a 1-0 mağlup oldu.

 

 

Tribündeki koltukları sahaya fırlatan Kocaelispor taraftarları, yanlarında bulunan sert cisimleri tribünlere ve kendilerine müdahale eden emniyet güçlerine fırlattı.

 

 

Kocaelispor taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle çok sayıda taraftar ve polis yaralandı.

 

 

Kırşehir FK Başkanı Çağatay Han Torun açıklamalarda bulundu.

 

İŞTE BAŞKAN ÇAĞATAY HAN TORUN'UN O AÇIKLAMASI :

Bugün kendi sahamızda oynadığımız maçta ne yazık ki iki gurubun birden en pahalı takımı olan Kocaelispora yenildik. Sahamızda hiçbir takıma karşı mağlubiyeti kabul etmememe rağmen ne yazık ki bugün tüm camiamız üzüldü. Ancak netice ne olursa olursun hiçkimse ne bana, ne yönetimime, ne oyuncu ne de teknik kadroma ve dahi maç boyunca bir an susmayan taraftarıma karşı eleştiri sınırını aşarak hakaret edemez. Bu cihette ahlaksızlık boyutunda bizlere yazdığınız ya da yazacağınız tüm cümleleri misli ile iade ediyoruz. Mütevazi şartlarda kurulan takımımın ve yeşil beyaz sevdamın her koşulda yanındayım, onlara inancım güvenim tamdır. Eksiklerimiz en kısa sürede giderilecek ve onurlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Pes etmek korkakların marifetidir.. Cesuruz, azimliyiz.. Ayrıca tribüne gelen ve son dakikaya kadar takımı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.