Kırşehirspor Taraftar Grubu Bildiri Yayınladı !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2016 - 09:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirspor Taraftar Grubu Bildiri Yayınladı !

Kırşehirspor taraftarı, kulübün haziran ayı içerisinde kongreye gidilmesi ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye  çağrıda bulundular. Neşet Ertaş taraftar grubu tarafından yapılan bildiri 'de şu ifadelere yer verildi :  Kulübümüz haziran ayı içerisinde olağanüstü kongreye gitmesi gerekiyor ... Yine yeterli , vasıflı bir talip çıkmazsa maalesef kulüp kapanmaya kadar gidebilir algısı oluşturuluyor... Buradan mülki Amirlerimize, vekillerimize ve en çokta Yaşar bahçeci Başkana sesleniyoruz . Seni en çok bizler Onure ettik ... Stada girdin yer gök " büyük Başkan " diye inledi ... Bizi Yani bu büyük camiayı sahipsiz bırakma , kurda kuşa yem etme ... Bir çoğumuz sana oy veren insanlarız ve şimdi senden karşılığını istiyoruz . Unutmayın sayın Başkan " büyük Başkan " diye inlettiğimiz caddeleri , kapına dayanıp farklı şekillerde de inletmesini biliriz ! Bize sakın kızma sevgili Başkan biz taraftarız protestoda en doğal Hakkı'mız ... Çünkü biz bu şehri , bu takımı , bu renkleri çıkarsızca seviyoruz ... Ayrıca lafımız sadece Başkana sanmayın , sıra sizede geliyor sevgili vekiller , sizi unuttuk sanmayın !!!!    
Kırşehirspor taraftarı, kulübün haziran ayı içerisinde kongreye gidilmesi ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye  çağrıda bulundular.

Neşet Ertaş taraftar grubu tarafından yapılan bildiri 'de şu ifadelere yer verildi :  Kulübümüz haziran ayı içerisinde olağanüstü kongreye gitmesi gerekiyor ... Yine yeterli , vasıflı bir talip çıkmazsa maalesef kulüp kapanmaya kadar gidebilir algısı oluşturuluyor... Buradan mülki Amirlerimize, vekillerimize ve en çokta Yaşar bahçeci Başkana sesleniyoruz . Seni en çok bizler Onure ettik ... Stada girdin yer gök " büyük Başkan " diye inledi ... Bizi Yani bu büyük camiayı sahipsiz bırakma , kurda kuşa yem etme ... Bir çoğumuz sana oy veren insanlarız ve şimdi senden karşılığını istiyoruz . Unutmayın sayın Başkan " büyük Başkan " diye inlettiğimiz caddeleri , kapına dayanıp farklı şekillerde de inletmesini biliriz ! Bize sakın kızma sevgili Başkan biz taraftarız protestoda en doğal Hakkı'mız ... Çünkü biz bu şehri , bu takımı , bu renkleri çıkarsızca seviyoruz ... Ayrıca lafımız sadece Başkana sanmayın , sıra sizede geliyor sevgili vekiller , sizi unuttuk sanmayın !!!!    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.