Kırşehirspor Kafilesine Nevşehir'de Büyük Ayıp !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2016 - 11:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirspor Kafilesine Nevşehir'de Büyük Ayıp !

Dün oynanan Nevşehirspor-Yeşil Kırşehirspor maçı öncesinde kafilemize yapılan saygısızlıklar ; Bu neyin düşmanlığı dedirtti ? Yeşil-Beyazlılar dün gittiği Nevşehir deplasmanından eli boş döndü.Maçı 3-0 kaybeden ekibimize maç öncesi ve maç esnasında yapılan saygısızlıklar ise maçın önüne geçti.Binaların çatılarından otobüsü , kale arkası ve tribünlerden Kırşehirspor taraftarını taşlayan Nevşehirsporlular, maç esnasında ağza alınmayacak küfürler etti.Nevşehir Emniyeti'nin bu olaylara kayıtsız kalması ise akıllara durgunluk verdi.Hakem Murathan Tunç'un skandal kararları da eklenince, maçtan çok maç öncesi maç esnasında kafilemize yapılan terbiyesizlikler maçın önüne geçti.Kırşehirspor kafilesi ve taraftarı ise yaşanan bu olaylar karşısında, 'Bu neyin düşmanlığı ?' dedi.
Dün oynanan Nevşehirspor-Yeşil Kırşehirspor maçı öncesinde kafilemize yapılan saygısızlıklar ; Bu neyin düşmanlığı dedirtti ?

Yeşil-Beyazlılar dün gittiği Nevşehir deplasmanından eli boş döndü.Maçı 3-0 kaybeden ekibimize maç öncesi ve maç esnasında yapılan saygısızlıklar ise maçın önüne geçti.Binaların çatılarından otobüsü , kale arkası ve tribünlerden Kırşehirspor taraftarını taşlayan Nevşehirsporlular, maç esnasında ağza alınmayacak küfürler etti.Nevşehir Emniyeti'nin bu olaylara kayıtsız kalması ise akıllara durgunluk verdi.Hakem Murathan Tunç'un skandal kararları da eklenince, maçtan çok maç öncesi maç esnasında kafilemize yapılan terbiyesizlikler maçın önüne geçti.Kırşehirspor kafilesi ve taraftarı ise yaşanan bu olaylar karşısında, 'Bu neyin düşmanlığı ?' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.