Kırşehirspor evinde Kayseri Şeker’e yenildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 09:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirspor evinde Kayseri Şeker’e yenildi

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kırşehir spor, sahası ve seyircisi önünde Kayseri Şeker spor’a 2-1 mağlup oldu. Neşet Ertaş taraftar grubu ise karşılaşmayı protesto etti. Ahi Stadında oynana müsabakayı Kayseri Şeker spor 2-1 kazanırken Kırşehir spor gölü penaltıdan buldu. Kayseri Şeker spor’un gollerini 10. dakika da Rıfat Merzifonluoğlu ve 77. dakika da Selehattin Enes Kılıç kaydederken Kırşehir spor’un tek golünü penaltıdan 37. dakika da Serhat Velioğlu attı. Ahi Stadyumuna gelmeyen Neşet Ertaş taraftar gurubu ise maçı Kalehöyük üzerinden izleyerek kulüp yönetimini ve geçtiğimiz haftalarda uygulanan ama bu maçta uygulanmayan kimlik uygulmasını protesto etti. Taraftar gurubu kalehöyük üzerinden tezahurat yaptı. LİGDE ALINAN DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE OLUŞTU:
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kırşehir spor, sahası ve seyircisi önünde Kayseri Şeker spor’a 2-1 mağlup oldu. Neşet Ertaş taraftar grubu ise karşılaşmayı protesto etti.

Ahi Stadında oynana müsabakayı Kayseri Şeker spor 2-1 kazanırken Kırşehir spor gölü penaltıdan buldu. Kayseri Şeker spor’un gollerini 10. dakika da Rıfat Merzifonluoğlu ve 77. dakika da Selehattin Enes Kılıç kaydederken Kırşehir spor’un tek golünü penaltıdan 37. dakika da Serhat Velioğlu attı. Ahi Stadyumuna gelmeyen Neşet Ertaş taraftar gurubu ise maçı Kalehöyük üzerinden izleyerek kulüp yönetimini ve geçtiğimiz haftalarda uygulanan ama bu maçta uygulanmayan kimlik uygulmasını protesto etti. Taraftar gurubu kalehöyük üzerinden tezahurat yaptı.

LİGDE ALINAN DİĞER SONUÇLAR VE PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE OLUŞTU:
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.