Kırşehirliler Vakfı'ndan 40 Kişilik Heyetle Akşener'e Ziyaret

SİYASET 05.12.2022 - 19:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirliler Vakfı'ndan 40 Kişilik Heyetle Akşener'e Ziyaret

Kırşehirliler Vakfı, 40 kişilik heyetle nezaket ziyaretleri kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

Kırşehirliler Vakfı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ederek Vakıf çalışmaları hakkında bilgilendirdi.Ankara’da yaşayan yüzbinlerce Kırşehirlinin talep, beklenti, isteklerini Akşener’e aktaran Vakıf yönetimi, Vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi.Yaklaşık 40 kişilik bir heyetle gerçekleşen ziyarette vakıf başkanı Tuncay Tekay, Akşener’e vakfın kuruluş aşamalarını ve çalışmalarını aktardı.   Akşener’in burs ve yardım kampanyalarını takdirle karşıladığını belirttiği konuşmasında, Ahilik kültürünün ve esaslarının yaşatılması noktasında vakıf çalışmalarını takip ettiğini ve önemli bulduğunu belirtti.Neşet Ertaş’ı çok sevdiğini belirten Akşener, Abdallık geleneğinin devamı için vakıf çalışmalarına katkı sunmakla beraber ellerinden gelenin yapılacağını ifade etti. 3 Nisan 1930 tarihinde belediyelerde, 26 Ekim 1933'te köy ihtiyar heyeti ve muhtarlık seçimlerinde, nihayetinde 5 Aralık 1934'te Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilme haklarını elde etmesinin yıldönümünde gerçekleşen ziyarette vakıf tarafından Akşener’e çiçek takdimi yapıldı.   Büyük usta Neşet Ertaş’ın özel çalışılmış mermer plaketini başkan Tuncay Tekay tarafından Akşener'e takdim edildi.Ayrıca  vakıf üyesi Cengiz Pakel, Dünyaca ünlü Cengiz Pakel markasının çantasını Akşener’e hediye etti.   Yaklaşık iki saat süren görüşmede Kırşehirlilerin gücünün siyaset dünyasına etkileri ve ülke gündemi de değerlendirildi.
Kırşehirliler Vakfı, 40 kişilik heyetle nezaket ziyaretleri kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

Kırşehirliler Vakfı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ederek Vakıf çalışmaları hakkında bilgilendirdi.Ankara’da yaşayan yüzbinlerce Kırşehirlinin talep, beklenti, isteklerini Akşener’e aktaran Vakıf yönetimi, Vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi.Yaklaşık 40 kişilik bir heyetle gerçekleşen ziyarette vakıf başkanı Tuncay Tekay, Akşener’e vakfın kuruluş aşamalarını ve çalışmalarını aktardı.

 


Akşener’in burs ve yardım kampanyalarını takdirle karşıladığını belirttiği konuşmasında, Ahilik kültürünün ve esaslarının yaşatılması noktasında vakıf çalışmalarını takip ettiğini ve önemli bulduğunu belirtti.Neşet Ertaş’ı çok sevdiğini belirten Akşener, Abdallık geleneğinin devamı için vakıf çalışmalarına katkı sunmakla beraber ellerinden gelenin yapılacağını ifade etti.
3 Nisan 1930 tarihinde belediyelerde, 26 Ekim 1933'te köy ihtiyar heyeti ve muhtarlık seçimlerinde, nihayetinde 5 Aralık 1934'te Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilme haklarını elde etmesinin yıldönümünde gerçekleşen ziyarette vakıf tarafından Akşener’e çiçek takdimi yapıldı.

 


Büyük usta Neşet Ertaş’ın özel çalışılmış mermer plaketini başkan Tuncay Tekay tarafından Akşener'e takdim edildi.Ayrıca  vakıf üyesi Cengiz Pakel, Dünyaca ünlü Cengiz Pakel markasının çantasını Akşener’e hediye etti.

 


Yaklaşık iki saat süren görüşmede Kırşehirlilerin gücünün siyaset dünyasına etkileri ve ülke gündemi de değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.