Kırşehirliler Doğu Karadeniz Turuna Çıkıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2016 - 11:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirliler Doğu Karadeniz Turuna Çıkıyor

Kırşehir'de düzenlenen Doğu Karadeniz turu kapsamında Ayder Yaylası, Uzun Göl , Trabzon , Rize , Ordu gezisi düzenlenecek. Kocatepe Kahve Evinin düzenlediği ve 2 Gece konaklama , 2 açık büfe sabah kahvaltısı, 2 Açık büfe akşam yemeği , kişiye özel seyahat sigortası , 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama ve profesyonel rehberlik hizmetlerinin de yer alacağı tur bedeli sadece 350 TL.
Kırşehir'de düzenlenen Doğu Karadeniz turu kapsamında Ayder Yaylası, Uzun Göl , Trabzon , Rize , Ordu gezisi düzenlenecek.

Kocatepe Kahve Evinin düzenlediği ve 2 Gece konaklama , 2 açık büfe sabah kahvaltısı, 2 Açık büfe akşam yemeği , kişiye özel seyahat sigortası , 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama ve profesyonel rehberlik hizmetlerinin de yer alacağı tur bedeli sadece 350 TL.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.