Kırşehirliler Cacabey Meydanı'na Akın Etti

GÜNDEM 06.02.2023 - 13:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirliler Cacabey Meydanı'na Akın Etti

Kırşehir'de deprem bölgesine gönderilmek üzere Kızılay tarafından Cacabey Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyası için vatandaşlar sıraya girdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle çok sayıda bina yıkılırken 284 can kaybı ve 2 bin 323 yaralımız olduğu bilgisi verildi.   Deprem bölgesine gönderilmek üzere Kızılay tarafından Cacabey Meydanı'nda kan bağışı alınmaya başlandı.Ayrıca kan bağışı aracının yanında yine deprem bölgesine gönderilmek üzere kışlık kıyafet, battaniye, çocuk bezi, bot gibi malzemelerin toplanabilmesi için çadır kuruldu.Kırşehirli vatandaşlar, kan bağışı kampanyaası ve yardım için Cacabey Meydanı'na akın etti.   Ayrıca Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada deprem bölgesine gönderilmek üzere kışlık kıyafetler, battaniye, bot, çocuk bezi ve su gibi yardım malzemelerinin Kuşdili Mahallesi'nde (Ortaköy Yolu Üzeri) bulunan Cacabey Gençlik Merkezi'ne iletilebileceği belirtildi. İletişim : 0 386 213 50 35   Ayrıca AFAD tarafından Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde yardım toplama merkezi oluşturuldu.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yaptığı paylaşımda ihtiyaç listesini sıralayarak vatandaşları destek olmaya davet etti.        
Kırşehir'de deprem bölgesine gönderilmek üzere Kızılay tarafından Cacabey Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyası için vatandaşlar sıraya girdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle çok sayıda bina yıkılırken 284 can kaybı ve 2 bin 323 yaralımız olduğu bilgisi verildi.

 

Deprem bölgesine gönderilmek üzere Kızılay tarafından Cacabey Meydanı'nda kan bağışı alınmaya başlandı.Ayrıca kan bağışı aracının yanında yine deprem bölgesine gönderilmek üzere kışlık kıyafet, battaniye, çocuk bezi, bot gibi malzemelerin toplanabilmesi için çadır kuruldu.Kırşehirli vatandaşlar, kan bağışı kampanyaası ve yardım için Cacabey Meydanı'na akın etti.

 

Ayrıca Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada deprem bölgesine gönderilmek üzere kışlık kıyafetler, battaniye, bot, çocuk bezi ve su gibi yardım malzemelerinin Kuşdili Mahallesi'nde (Ortaköy Yolu Üzeri) bulunan Cacabey Gençlik Merkezi'ne iletilebileceği belirtildi. İletişim : 0 386 213 50 35

 

Ayrıca AFAD tarafından Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde yardım toplama merkezi oluşturuldu.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yaptığı paylaşımda ihtiyaç listesini sıralayarak vatandaşları destek olmaya davet etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.