Kırşehirli Yazarın Tepki Çeken Atatürk Paylaşımı

GÜNDEM 21.07.2021 - 22:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Yazarın Tepki Çeken Atatürk Paylaşımı

Kırşehirli yazar Atilla Yayla sosyal meya hesabından Atatürk'ün "Ben size taarruz emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum" şeklindeki sözleri ile ilgili tepki çeken paylaşımda bulundu.

Liberal Düşünce Topluluğu'nun kurucusu  Atilla Yayla yaptığı paylaşımda, "Emrindekilere ölmeyi emreden bir komutan en başta kendisi gitmelidir. Durum böyle değilse bir problem var demektir." diye yazdı. Yayla'nın paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki gördü.   YAYLA'YA YANIT SELİM ERDOĞAN'DAN Erdoğan, Yayla'nın paylaşımını alıntılayarak şunları yazdı:  "O emrin ikinci cümlesi: "BİZ ölene kadar geçecek zaman içinde YERİMİZİ başka kuvvetler, BAŞKA KOMUTANLAR alabilir." BİZ" diyor, ölmekten bahsederken! Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz aslında. Ne o komutanı, ne de ONUNLA BİRLİKTE ölüme koşanları anlayamazsınız.'' ifadelerini kullandı.    
Kırşehirli yazar Atilla Yayla sosyal meya hesabından Atatürk'ün "Ben size taarruz emretmiyorum. Ölmeyi emrediyorum" şeklindeki sözleri ile ilgili tepki çeken paylaşımda bulundu.

Liberal Düşünce Topluluğu'nun kurucusu  Atilla Yayla yaptığı paylaşımda, "Emrindekilere ölmeyi emreden bir komutan en başta kendisi gitmelidir. Durum böyle değilse bir problem var demektir." diye yazdı. Yayla'nın paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki gördü.

 

YAYLA'YA YANIT SELİM ERDOĞAN'DAN

Erdoğan, Yayla'nın paylaşımını alıntılayarak şunları yazdı: 

"O emrin ikinci cümlesi:

"BİZ ölene kadar geçecek zaman içinde YERİMİZİ başka kuvvetler, BAŞKA KOMUTANLAR alabilir."

BİZ" diyor, ölmekten bahsederken!

Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz aslında.

Ne o komutanı, ne de ONUNLA BİRLİKTE ölüme koşanları anlayamazsınız.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.