Kırşehirli Vatandaşın Düşündüren Orman Yangınları Yorumu

GÜNDEM 04.08.2021 - 08:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Vatandaşın Düşündüren Orman Yangınları Yorumu

    Kaman Televizyonu suncusu Özkan Ocak bu kez insanlara orman yangınları ile ilgili sorular yöneltti.Kaman'da kuaförlük yapan Çavuş Demir isimli vatandaş çarpıcı yorumlarda bulundu.Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınlar sonucu can ve mal kaybımızın olduğunu belirten Özkan Ocak , ''Neler Düşünüyorsunuz?'' sorusuna Çavuş Demir isimli vatandaş , '' İnsanoğlundan daha tehlikeli bir varlık yok dünyada.Bunu yapan insanoğlu.Allah PKK'nın da bunu yapanların da Allah belasını versin.'' şeklinde cevap verirken Özkan Ocak, ''Manavgat Belediye Başkanı, yetkililer telefonu mu açmıyor diye bir sitemde bulunmuştu.'' bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?'' sorusu üzerine Demir , ''Niye açsınlar ki uçak mı var ? Helal olsun Azerbaycan'a uçağı varmış göndermiş.Bizim uçağımız yok ne yapalım.Türkiye'nin de her yerinden itfaiye ekipleri gidecekler tabi bu konularda birlik ve beraberlik var.Yanlız benim anlamadığım bir konu var.Bu IBAN ne oluyor, devletin parası yok mu, bu toplanan paralar ne oluyor ? Halkımız gönderiyor ama devlete millet vergi veriyor, millete trafik cezası kesiliyor.Cezalar , vergiler , şunlar , bunlar hepsi devlete gidiyor.Devlet neden hala milletten para topluyor ben bunu anlamıyorum.Sayısal Loto'nun parası orya gitsin diyorlar ama Tüpçü verir mi o parayı ? Onlar bir şekilde  parayı hallediyorlar aralarında.O para farklı yerlere gidiyor.Şu anda durumumuz çok vahim. Meteoroloji diyor ki ; şu gün yağmur yağacak.Bizimkiler yapmur duasına çıkıyor.Tamam yer gök du aile ama orman olmazsa yağmur yağmaz.Orman olacak ağaç olacak.Önce bilim ondan sonra dua.Bilim çok önemli.'' şeklinde konuştu.

 

 

Kaman Televizyonu suncusu Özkan Ocak bu kez insanlara orman yangınları ile ilgili sorular yöneltti.Kaman'da kuaförlük yapan Çavuş Demir isimli vatandaş çarpıcı yorumlarda bulundu.Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınlar sonucu can ve mal kaybımızın olduğunu belirten Özkan Ocak , ''Neler Düşünüyorsunuz?'' sorusuna Çavuş Demir isimli vatandaş , '' İnsanoğlundan daha tehlikeli bir varlık yok dünyada.Bunu yapan insanoğlu.Allah PKK'nın da bunu yapanların da Allah belasını versin.'' şeklinde cevap verirken Özkan Ocak, ''Manavgat Belediye Başkanı, yetkililer telefonu mu açmıyor diye bir sitemde bulunmuştu.'' bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?'' sorusu üzerine Demir , ''Niye açsınlar ki uçak mı var ? Helal olsun Azerbaycan'a uçağı varmış göndermiş.Bizim uçağımız yok ne yapalım.Türkiye'nin de her yerinden itfaiye ekipleri gidecekler tabi bu konularda birlik ve beraberlik var.Yanlız benim anlamadığım bir konu var.Bu IBAN ne oluyor, devletin parası yok mu, bu toplanan paralar ne oluyor ? Halkımız gönderiyor ama devlete millet vergi veriyor, millete trafik cezası kesiliyor.Cezalar , vergiler , şunlar , bunlar hepsi devlete gidiyor.Devlet neden hala milletten para topluyor ben bunu anlamıyorum.Sayısal Loto'nun parası orya gitsin diyorlar ama Tüpçü verir mi o parayı ? Onlar bir şekilde  parayı hallediyorlar aralarında.O para farklı yerlere gidiyor.Şu anda durumumuz çok vahim.

Meteoroloji diyor ki ; şu gün yağmur yağacak.Bizimkiler yapmur duasına çıkıyor.Tamam yer gök du aile ama orman olmazsa yağmur yağmaz.Orman olacak ağaç olacak.Önce bilim ondan sonra dua.Bilim çok önemli.'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.