Kırşehirli Üniversite Öğrencileri İçin Burs İmkanı

EĞİTİM 07.09.2022 - 23:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Üniversite Öğrencileri İçin Burs İmkanı

Kırşehirliler Vakfı, Ankara'da öğrenim görecek olan Kırşehirli öğrenciler için burs vereceğini duyurdu.Vakıf, bursların Ankara Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliği neticesinde Başkent Kart'a yatırılacağını bildirdi.

Ankara'da faaliyet yürüten Kırşehirliler Vakfı, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı burs başvurularının başladığını bildirdi.Burs almak isteyenlerin kirsehirlilervakfi.org.tr/burs adresi üzerinden başvuru yapabileceğini belirten vakıf , burs alma şartlarını ise şöyle sıraladı : *Ankara'da Üniversite (Lisans - 4 Yıllık) okuyan Kırşehirli gençlerimize burs verilecektir. *Burs Başvuruları 20 Eylül 2022 tarihine kadar alınacaktır. * Maddi durumu olmayan öğrencilerimiz önceliklidir.  *Burs başvuruları, burs komisyonunca incelendikten sonra burs hakkı kazananlar bilgilendirilecektir. BURSLAR BAŞKENT KARTA YATACAK Kırşehirliler Vakfı 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Ankara’da üniversite okuyan burs alacak öğrencilere Başkent Kart üzerinden burs yatırılacağını bildirdi.Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projesi Başkent Kart sistemine Kırşehirliler Vakfı da dahil oluyor. Ulaşımdan giyime, gıdadan kırtasiyeye birçok alanda üye iş yeri anlaşması bulunan Başkent Kart, öğrencilere indirimli alışveriş yapma imkanı da sağlıyor.   MANSUR YAVAŞ OLUMLU KARŞILADI Kırşehirliler Vakfı Başkanı Tuncay Tekay konu ile ilgili açıklamasında “ Kırşehirliler Vakfı yönetimimizle Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a ziyarete gittiğimizde üniversite okuyan öğrencilerimize Başkent Kart üzerinden burs parası yatırmak istediğimizi ilettik. Sayın Başkanın olumlu karşılamasıyla birlikte Vakıf yönetimimizce aldığımız karar neticesinde Ankara’da okuyan ve burs hakkı kazanan öğrencilerimize Başkent Kart vereceğiz. Başkent Kart hem öğrencilerimize indirimli alışveriş yapma imkanı sağlayacak hem de her harcamadan doğan komisyonun Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yardım alan vatandaşlarımıza yardım parası olarak geri dönecektir. Böylelikle hem öğrencilerimize hem de yardım alan vatandaşlarımıza hayırlı bir iş yapacağız.” ifadelerini kullandı.        
Kırşehirliler Vakfı, Ankara'da öğrenim görecek olan Kırşehirli öğrenciler için burs vereceğini duyurdu.Vakıf, bursların Ankara Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliği neticesinde Başkent Kart'a yatırılacağını bildirdi.

Ankara'da faaliyet yürüten Kırşehirliler Vakfı, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı burs başvurularının başladığını bildirdi.Burs almak isteyenlerin kirsehirlilervakfi.org.tr/burs adresi üzerinden başvuru yapabileceğini belirten vakıf , burs alma şartlarını ise şöyle sıraladı :

*Ankara'da Üniversite (Lisans - 4 Yıllık) okuyan Kırşehirli gençlerimize burs verilecektir.
*Burs Başvuruları 20 Eylül 2022 tarihine kadar alınacaktır.
* Maddi durumu olmayan öğrencilerimiz önceliklidir. 
*Burs başvuruları, burs komisyonunca incelendikten sonra burs hakkı kazananlar bilgilendirilecektir.


BURSLAR BAŞKENT KARTA YATACAK

Kırşehirliler Vakfı 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında Ankara’da üniversite okuyan burs alacak öğrencilere Başkent Kart üzerinden burs yatırılacağını bildirdi.Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projesi Başkent Kart sistemine Kırşehirliler Vakfı da dahil oluyor. Ulaşımdan giyime, gıdadan kırtasiyeye birçok alanda üye iş yeri anlaşması bulunan Başkent Kart, öğrencilere indirimli alışveriş yapma imkanı da sağlıyor.
 

MANSUR YAVAŞ OLUMLU KARŞILADI
Kırşehirliler Vakfı Başkanı Tuncay Tekay konu ile ilgili açıklamasında “ Kırşehirliler Vakfı yönetimimizle Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a ziyarete gittiğimizde üniversite okuyan öğrencilerimize Başkent Kart üzerinden burs parası yatırmak istediğimizi ilettik. Sayın Başkanın olumlu karşılamasıyla birlikte Vakıf yönetimimizce aldığımız karar neticesinde Ankara’da okuyan ve burs hakkı kazanan öğrencilerimize Başkent Kart vereceğiz. Başkent Kart hem öğrencilerimize indirimli alışveriş yapma imkanı sağlayacak hem de her harcamadan doğan komisyonun Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yardım alan vatandaşlarımıza yardım parası olarak geri dönecektir. Böylelikle hem öğrencilerimize hem de yardım alan vatandaşlarımıza hayırlı bir iş yapacağız.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.