Kırşehirli Teyzenin Ünlü Doktoru Duygulandıran İsteği

YAŞAM 16.01.2021 - 18:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Teyzenin Ünlü Doktoru Duygulandıran İsteği

Kırşehir'de Ankara'ya kritik bir ameliyat olmak için giden ve tedavi süresi boyunca , ''Kırşehir'i bir daha görebilecek miyim?'' diyen teyze ünlü Prof. Dr. Oktay Banlı'yı duygulandırdı.Burada kal önerisine rağmen teyzenin bir an önce Kırşehir'e döndüğünü anlatan Banlı, olayın kendisini ve çevredikileri de çok duygulandırdığını belirtti.

Kırşehir'de yaşayan ve bir süre önce mide ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 75 yaşındaki Döndü Arıöz , Ankara Lokman Hekim Üniversitesi Hastanesinde görev yapan ve alanının en önemli cerrahlarından olan Prof. Dr. Oktay Banlı'ya tedavi olmak için başvurdu.Kritik bir  ameliyat geçiren ve 2 hafta kadar aynı hastanede tedavi gören Arıöz daha sonra sağlığına kavuşarak Kırşehir'e döndü.     ''KIRŞEHİR'İ BİR DAHA GÖREBİLECEK MİYİM'' DİYE SÜREKLİ SORDU   Hastası Döndü Arıöz'ün ameliyat önesi sürekli olarak Kırşehir'i görmek istediğini belirten Banlı , ''Teyzenin ameliyat öncesi ''bir daha Kırşehir'i görebilecek miyim?'' sözleri beni çok duygulandırdı.Başarılı bir operasyon geçirdi.Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra iyileştiğini ve taburcu edebileceğimi söyledim.Hemen ''Kırşehir'e gidiyorum ben'' dedi.Çocuklar gibi şendi.Burada biraz daha kal çocukların burada dedim.''Kalamam buralarda ben gideyim'' dedi.Memleket sevgisi tarifsizdi.Çok mutluydu giderken.Kendisine tekrar çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Bizden de selam olsun Kırşehirli dostalara , Neşet Ertaş'a'' ifadelerini kullandı.     ''ALLAH ONDAN RAZI OLSUN''   Ameliyatın ardından Kırşehir'e dönen Döndü Arıöz ise , ''Bir daha memleketime dönemeyeceğim diye çok korktum.İnsanın kendi memleketi ata toprağı gibisi yok.Ameliyatımı gerçekleştiren doktor oğlumdan Allah razı olsun.Ona bol bol dua ediyorum.'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir'de Ankara'ya kritik bir ameliyat olmak için giden ve tedavi süresi boyunca , ''Kırşehir'i bir daha görebilecek miyim?'' diyen teyze ünlü Prof. Dr. Oktay Banlı'yı duygulandırdı.Burada kal önerisine rağmen teyzenin bir an önce Kırşehir'e döndüğünü anlatan Banlı, olayın kendisini ve çevredikileri de çok duygulandırdığını belirtti.

Kırşehir'de yaşayan ve bir süre önce mide ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 75 yaşındaki Döndü Arıöz , Ankara Lokman Hekim Üniversitesi Hastanesinde görev yapan ve alanının en önemli cerrahlarından olan Prof. Dr. Oktay Banlı'ya tedavi olmak için başvurdu.Kritik bir  ameliyat geçiren ve 2 hafta kadar aynı hastanede tedavi gören Arıöz daha sonra sağlığına kavuşarak Kırşehir'e döndü.

 

 

''KIRŞEHİR'İ BİR DAHA GÖREBİLECEK MİYİM'' DİYE SÜREKLİ SORDU

 

Hastası Döndü Arıöz'ün ameliyat önesi sürekli olarak Kırşehir'i görmek istediğini belirten Banlı , ''Teyzenin ameliyat öncesi ''bir daha Kırşehir'i görebilecek miyim?'' sözleri beni çok duygulandırdı.Başarılı bir operasyon geçirdi.Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra iyileştiğini ve taburcu edebileceğimi söyledim.Hemen ''Kırşehir'e gidiyorum ben'' dedi.Çocuklar gibi şendi.Burada biraz daha kal çocukların burada dedim.''Kalamam buralarda ben gideyim'' dedi.Memleket sevgisi tarifsizdi.Çok mutluydu giderken.Kendisine tekrar çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Bizden de selam olsun Kırşehirli dostalara , Neşet Ertaş'a'' ifadelerini kullandı.

 

 

''ALLAH ONDAN RAZI OLSUN''

 

Ameliyatın ardından Kırşehir'e dönen Döndü Arıöz ise , ''Bir daha memleketime dönemeyeceğim diye çok korktum.İnsanın kendi memleketi ata toprağı gibisi yok.Ameliyatımı gerçekleştiren doktor oğlumdan Allah razı olsun.Ona bol bol dua ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.