Kırşehirli Sporcu Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2019 - 22:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Sporcu Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Kırşehir'in Ulupınar köyü nüfusuna kayıtlı Şaban Berk, yaşadığı Amsterdam şehrinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Amsterdam'da Kick Boks Antrenörlüğü yapan burada bir de spor okulu sahibi olan Şaban Berk (50) silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Amsterdam Papaverwag Klaprozenweg Kavşağında gümüş renkli ve Belçika plakalı araçtan Şaban Berk'e ateş açıldı. Açılan ateş sonucu yere yığılan Şaban Berk olay yerinde hayatını kaybetti.Zanlılar ateş açtıkları araç ile gözden uzaklaşırken.Geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi.Aracın son olarak Zaandam şehrinde terk edilmiş şekilde bulunduğu bilgisi verildi ancak zanlılara henüz ulaşılamadı. ÜLKE GÜNDEMİNE OTURMUŞTU 50 yaşındaki Şaban Berk, Şaban Spor okulu sahibi olup, hayatını spora ve sporcu yetiştirmeye adamış bir kişilikti. Şehirde yüzlerce öğrencisi bulunan Şaban Berk, bir dönem mahalle aralarında hız süratının 50 kmden 30 kilometreye düşürülmesi için eylem yapmış ve bununla ülke gündemine gelmişti. Otomobillerin sokakta çok hızlı gittiğini ve ''her gün yüreğim ağzıma geliyor, bu hızın düşürülmesi lazım'' diyerek, eline aldığı yağlı boya ile yollara 30 km hız sınırı yazarak ülkede beğeni toplamıştı.

Kırşehir'in Ulupınar köyü nüfusuna kayıtlı Şaban Berk, yaşadığı Amsterdam şehrinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Amsterdam'da Kick Boks Antrenörlüğü yapan burada bir de spor okulu sahibi olan Şaban Berk (50) silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Amsterdam Papaverwag Klaprozenweg Kavşağında gümüş renkli ve Belçika plakalı araçtan Şaban Berk'e ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu yere yığılan Şaban Berk olay yerinde hayatını kaybetti.Zanlılar ateş açtıkları araç ile gözden uzaklaşırken.Geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi.Aracın son olarak Zaandam şehrinde terk edilmiş şekilde bulunduğu bilgisi verildi ancak zanlılara henüz ulaşılamadı.

ÜLKE GÜNDEMİNE OTURMUŞTU

50 yaşındaki Şaban Berk, Şaban Spor okulu sahibi olup, hayatını spora ve sporcu yetiştirmeye adamış bir kişilikti. Şehirde yüzlerce öğrencisi bulunan Şaban Berk, bir dönem mahalle aralarında hız süratının 50 kmden 30 kilometreye düşürülmesi için eylem yapmış ve bununla ülke gündemine gelmişti. Otomobillerin sokakta çok hızlı gittiğini ve ''her gün yüreğim ağzıma geliyor, bu hızın düşürülmesi lazım'' diyerek, eline aldığı yağlı boya ile yollara 30 km hız sınırı yazarak ülkede beğeni toplamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.