Kırşehirli Şehit Feyyaz Yumuşak'a, Yenimahalle Belediyesi Sahip Çıktı !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2016 - 12:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Şehit Feyyaz Yumuşak'a, Yenimahalle Belediyesi Sahip Çıktı !

  22 Temmuz'da PKK'nın hain saldırısı sonucu evlerinde vurularak şehit olan 2 polisten Kırşehirli Feyyaz Yumuşak için Ankara Yenimahallesi tarafından yapılan Feyyaz Yumuşak parkı açıldı. Ceylanpınar’da şehit olan Polis Feyyaz Yumuşak Parkı’nın açılışını gerçekleştiren Yaşar, burada şehidin ailesi ve memleketi Kırşehir’den gelen yakınları ile bir araya geldi. Anne Bedia Yumuşak ve baba Mustafa Yumuşak’a sabır dileyen Yaşar, “Polisimize uykusunda kalleşçe saldıran kirli eller bilmelidir ki, vatan uğruna canını feda eden şehidimiz ölmedi, bu parkta ilelebet yaşayacaktır. Bugün burada Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde şehit olan evladımız Polis Feyyaz Yumuşak’ın parkını açıyor olmaktan gurur duyuyorum. Onlar Yenimahalle’ye nefes olacaklar, sizleri parklarında ağırlayacaklar. Sizler de bu parklara her geldiğinizde şehitlerimizi anacaksınız. Onlar unutulmayacaklar” diye konuştu. Törende konuşma yapan Bingöl ise, Yaşar’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek "7 yıldır başarısıyla adından söz ettiren Fethi Yaşar’ın açılışlarına yetişmekte zorlanıyoruz. Her alanda yaptığı hizmetler çok önemli. Ama bugün açılışını yapacağımız park, adıyla birlikte son derece anlamlı. Burada Feyyaz’ın adı ölümsüzleşecek, tarihe yazılacak ve bu parkta oturanlar Feyyaz’ı yâd edecek, hatırası önünde saygıyla eğilecekler” ifadesini kullandı. Kırşehir Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği Genel Başkanı Duran Yönel de, törende Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti. Yönel şunları söyledi: “Yenimahalle Belediyesi’ne müracaat ederek hemşehrimiz Şehit Polis Memuru Feyyaz Yumuşak’ın adının bir parka verilmesi talep ettik. Onlarda seve seve kabul ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." Daha sonra Yaşar’ın ev sahipliğinde Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Sercan Bulak’ın adının verildiği park, şehidin annesi Fadime Bulak, babası Yaşar Bulak ve kardeşleri ile hizmete açıldı. Toplam 5 bin 750 metrekare alan üzerine projelendirilen parkta çok amaçlı kapalı spor salonu, fitness spor alanı, koşu yolu, oturma alanları ve süs havuzları yer alıyor. Yaşar, park açılışının ardından Turgut Özal Mahallesi’nde ağaç dikim törenine katıldı. 200 çam fidanının toprakla buluştuğu törende Yaşar da bir ağaç dikerek can suyunu verdi.
  22 Temmuz'da PKK'nın hain saldırısı sonucu evlerinde vurularak şehit olan 2 polisten Kırşehirli Feyyaz Yumuşak için Ankara Yenimahallesi tarafından yapılan Feyyaz Yumuşak parkı açıldı.

Ceylanpınar’da şehit olan Polis Feyyaz Yumuşak Parkı’nın açılışını gerçekleştiren Yaşar, burada şehidin ailesi ve memleketi Kırşehir’den gelen yakınları ile bir araya geldi. Anne Bedia Yumuşak ve baba Mustafa Yumuşak’a sabır dileyen Yaşar, “Polisimize uykusunda kalleşçe saldıran kirli eller bilmelidir ki, vatan uğruna canını feda eden şehidimiz ölmedi, bu parkta ilelebet yaşayacaktır. Bugün burada Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde şehit olan evladımız Polis Feyyaz Yumuşak’ın parkını açıyor olmaktan gurur duyuyorum. Onlar Yenimahalle’ye nefes olacaklar, sizleri parklarında ağırlayacaklar. Sizler de bu parklara her geldiğinizde şehitlerimizi anacaksınız. Onlar unutulmayacaklar” diye konuştu. Törende konuşma yapan Bingöl ise, Yaşar’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek "7 yıldır başarısıyla adından söz ettiren Fethi Yaşar’ın açılışlarına yetişmekte zorlanıyoruz. Her alanda yaptığı hizmetler çok önemli. Ama bugün açılışını yapacağımız park, adıyla birlikte son derece anlamlı. Burada Feyyaz’ın adı ölümsüzleşecek, tarihe yazılacak ve bu parkta oturanlar Feyyaz’ı yâd edecek, hatırası önünde saygıyla eğilecekler” ifadesini kullandı.

Kırşehir Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği Genel Başkanı Duran Yönel de, törende Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti. Yönel şunları söyledi: “Yenimahalle Belediyesi’ne müracaat ederek hemşehrimiz Şehit Polis Memuru Feyyaz Yumuşak’ın adının bir parka verilmesi talep ettik. Onlarda seve seve kabul ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." Daha sonra Yaşar’ın ev sahipliğinde Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Sercan Bulak’ın adının verildiği park, şehidin annesi Fadime Bulak, babası Yaşar Bulak ve kardeşleri ile hizmete açıldı. Toplam 5 bin 750 metrekare alan üzerine projelendirilen parkta çok amaçlı kapalı spor salonu, fitness spor alanı, koşu yolu, oturma alanları ve süs havuzları yer alıyor. Yaşar, park açılışının ardından Turgut Özal Mahallesi’nde ağaç dikim törenine katıldı. 200 çam fidanının toprakla buluştuğu törende Yaşar da bir ağaç dikerek can suyunu verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.