Kırşehirli Şehidin Kemiklerini Sızlatan Korkunç Olay

DİĞER 15.05.2020 - 14:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Şehidin Kemiklerini Sızlatan Korkunç Olay

Geçtiğimiz yıl Hakkari'de şehit düşen Kırşehir nüfusuna kayıtlı Zekeriya Zencirli şehadetinin 1. yıl dönümünde mezarı başında anıldı ancak meydana gelen olay şehidimizin kemiklerini sızlattı.

14 Mayıs 2019 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Irak sınırındaki üs bölgesine sızma girişimi sırasında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli vefatının yıl dönümünde unutulmadı. Alanya Garnizon  Şehitliğinde  düzenlenen anlamlı törene ailesi ile birlikte üst düzey bürokratlar ve siyasiler de katıldı. Müftü İhsan İlhan şehidimizin ruhu için Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti.     KORKUNÇ OLAY ! Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın aktardığı habere göre törenin ardından Şehit Zekeriya Zencirli'nin kardeş Armağan Zencirli ile babası Hamza Zencirli tartışmaya başladı.Tartışma büyüyünce baba Hamza Zencirli öz oğlunu karnından bıçakladı.Kanlar içinde yerde kalan Armağan Zencirli Anadolu Hastanesi’nde tedavi altına alınırken Şehidin babası Hamza Zencirli ile ikinci eşinden olan diğer oğlu gözaltına alındı.   ''ZEKERİYA'NIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE SİZİNLE HESAPLAŞACAĞIM'' İddiaya göre ;  Kırıkkale'de yaşayan baba Hamza Zencirli daha önce Alanya'da yaşayan oğluna “Zekeriya’nın ölüm yıl dönümünde hepinizle hesaplaşacağım” diye mesaj çekti.Babanın ayrıca şehit parasını aldığı, memuriyet hakkını da ikinci eşinden olan oğlu için kullandığı, mezar taşı yüzünden de sık sık tartışma çıkardığı ileri sürüldü.     HANGİ ACIMIZA YANALIM Anne Leyla Çelik, ise, “Babasının bize çektirdiklerini Allah biliyor. Küçük yaşta kovduğu yavrum şehit olunca parasına kondu. Oğlumun sene-i devriyesinde diğer oğlumu bıçaklayan bu caniyi Allah’a havale ediyorum. Hangi acımıza yanalım” ifadelerine yer verdi.
Geçtiğimiz yıl Hakkari'de şehit düşen Kırşehir nüfusuna kayıtlı Zekeriya Zencirli şehadetinin 1. yıl dönümünde mezarı başında anıldı ancak meydana gelen olay şehidimizin kemiklerini sızlattı.

14 Mayıs 2019 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Irak sınırındaki üs bölgesine sızma girişimi sırasında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli vefatının yıl dönümünde unutulmadı. Alanya Garnizon  Şehitliğinde  düzenlenen anlamlı törene ailesi ile birlikte üst düzey bürokratlar ve siyasiler de katıldı. Müftü İhsan İlhan şehidimizin ruhu için Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti.

 

 

KORKUNÇ OLAY !

Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın aktardığı habere göre törenin ardından Şehit Zekeriya Zencirli'nin kardeş Armağan Zencirli ile babası Hamza Zencirli tartışmaya başladı.Tartışma büyüyünce baba Hamza Zencirli öz oğlunu karnından bıçakladı.Kanlar içinde yerde kalan Armağan Zencirli Anadolu Hastanesi’nde tedavi altına alınırken Şehidin babası Hamza Zencirli ile ikinci eşinden olan diğer oğlu gözaltına alındı.

 

''ZEKERİYA'NIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE SİZİNLE HESAPLAŞACAĞIM''

İddiaya göre ;  Kırıkkale'de yaşayan baba Hamza Zencirli daha önce Alanya'da yaşayan oğluna “Zekeriya’nın ölüm yıl dönümünde hepinizle hesaplaşacağım” diye mesaj çekti.Babanın ayrıca şehit parasını aldığı, memuriyet hakkını da ikinci eşinden olan oğlu için kullandığı, mezar taşı yüzünden de sık sık tartışma çıkardığı ileri sürüldü.

 

 

HANGİ ACIMIZA YANALIM

Anne Leyla Çelik, ise, “Babasının bize çektirdiklerini Allah biliyor. Küçük yaşta kovduğu yavrum şehit olunca parasına kondu. Oğlumun sene-i devriyesinde diğer oğlumu bıçaklayan bu caniyi Allah’a havale ediyorum. Hangi acımıza yanalım” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.