Kırşehirli Özel Hastanesinden Memnun Değil

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2019 - 13:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Özel Hastanesinden Memnun Değil

Sadece 1 özel hastanenin bulunduğu Kırşehir'de, vatandaşların Aşıkpaşa Hastanesinden memnun olmadığı ortaya çıktı. Kırşehir'de son dönemlerde baş gösteren ''Sağlık Problemi'' günden güne artıyor.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde birçok uzman iş bırakırken onların yerine de yeni uzman atamalarının yapılamaması sağlıktaki sorunların giderek artmasına neden oluyor.Hal böyle olunca vatandaşların bir kısmı ise özel hastaneyi tercih ediyor.Kırşehir'de sadece 1 tane özel hastane bulunuyor ; Özel Aşıkpaşa Hastanesi...Biz de sosyal medya hesabımızdan , '' KIRŞEHİR'DE HİZMET VEREN ÖZEL AŞIKPAŞA HASTANESİNDEN MEMNUN MUSUNUZ ? '' diye sorduk.Cevap veren yaklaşık 1 800 kişinin yüzde 85'i memnun olmadıklarını belirtirken çok sayıda yorum da yapıldı. İŞTE ANKET SONUCU ; YAPILAN YORUMLAR

Sadece 1 özel hastanenin bulunduğu Kırşehir'de, vatandaşların Aşıkpaşa Hastanesinden memnun olmadığı ortaya çıktı.

Kırşehir'de son dönemlerde baş gösteren ''Sağlık Problemi'' günden güne artıyor.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde birçok uzman iş bırakırken onların yerine de yeni uzman atamalarının yapılamaması sağlıktaki sorunların giderek artmasına neden oluyor.Hal böyle olunca vatandaşların bir kısmı ise özel hastaneyi tercih ediyor.Kırşehir'de sadece 1 tane özel hastane bulunuyor ; Özel Aşıkpaşa Hastanesi...Biz de sosyal medya hesabımızdan , '' KIRŞEHİR'DE HİZMET VEREN ÖZEL AŞIKPAŞA HASTANESİNDEN MEMNUN MUSUNUZ ? '' diye sorduk.Cevap veren yaklaşık 1 800 kişinin yüzde 85'i memnun olmadıklarını belirtirken çok sayıda yorum da yapıldı.

İŞTE ANKET SONUCU ;

YAPILAN YORUMLAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.