Kırşehirli Otobüs Firmasından Örnek Hareket

GÜNDEM 30.10.2020 - 21:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Otobüs Firmasından Örnek Hareket

İzmir'de meydana gelen depremin ardından Kırşehir Otobüs firması Şanal Kırşehir İzmir'den Kırşehir, Ankara ve Kırıkkale'ye gelen vatandaşlar için biletleri ücretsiz yaptı.

Merkez üssü İzmir Seferihisar açıkları olan 6.8 büyüklüğündeki depremde çok sayıda bina yıkılırken , meydana gelen tsunami sonucu Seferihisar sular altında kaldı.Enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürerken depremde 25 kişinin öldüğü 831 kişinin ise yaralandığı belirlendi.Birçok binanın da hasar görmesiyle birlikte çok sayıda vatandaş evlerine giremediği için kalacak yer sıkıntısı da yaşamaya başladı.     ŞANAL KIRŞEHİR ÜCRETSİZ YAPTI   İzmir'de çok sayıda Kırşehirli vatandaşın yaşadığı biliniyor.Uzun yıllar Kırşehir-İzmir arasında yolcu taşımacılığı yapan Şanal Kırşehir firması İzmir'den Kırşehir, Ankara ve Kırıkkale'ye gelecek olan vatandaşlar için otobüs biletlerini ücretsiz yaptı.Şanal Kırşehir'in bu örnek hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından da takdir topladı.Firma yetkilileri ücretsiz bilet kampanyasının yarın da devam edeceğini belirtti.
İzmir'de meydana gelen depremin ardından Kırşehir Otobüs firması Şanal Kırşehir İzmir'den Kırşehir, Ankara ve Kırıkkale'ye gelen vatandaşlar için biletleri ücretsiz yaptı.

Merkez üssü İzmir Seferihisar açıkları olan 6.8 büyüklüğündeki depremde çok sayıda bina yıkılırken , meydana gelen tsunami sonucu Seferihisar sular altında kaldı.Enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürerken depremde 25 kişinin öldüğü 831 kişinin ise yaralandığı belirlendi.Birçok binanın da hasar görmesiyle birlikte çok sayıda vatandaş evlerine giremediği için kalacak yer sıkıntısı da yaşamaya başladı.

 

 

ŞANAL KIRŞEHİR ÜCRETSİZ YAPTI

 

İzmir'de çok sayıda Kırşehirli vatandaşın yaşadığı biliniyor.Uzun yıllar Kırşehir-İzmir arasında yolcu taşımacılığı yapan Şanal Kırşehir firması İzmir'den Kırşehir, Ankara ve Kırıkkale'ye gelecek olan vatandaşlar için otobüs biletlerini ücretsiz yaptı.Şanal Kırşehir'in bu örnek hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından da takdir topladı.Firma yetkilileri ücretsiz bilet kampanyasının yarın da devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.