Kırşehirli Ölümü Gördü Sıtmaya Razı Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2020 - 13:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Ölümü Gördü Sıtmaya Razı Oldu

Ocak ayının ilk günlerinde doğalgaz faturalarını gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Aralık ayında kullanılan doğalgaz faturası Ocak ayının ilk günlerinde kesildi.Önceki faturalara rahmet okutan doğalgaz'da faturası 400'ün altında gelen çok az.Vatandaş , ''evim küçük olmasına rağmen 700 TL fatura geldi.Artık 500'e bile razıyım.Önceden 400 TL gelince tasarrufa giderdik.Şimdi 400 TL gelse herhalde oynayacağız.'' açıklamasında bulunurken bir diğer vatandaş ise , ''600 TL doğalgaz faturası geldi sadece 4 petek yanıyor.Geçen ay 300 TL gelmişti.1 ayda bu kadar fatura değişimi olur mu ? '' ifadelerini kullanarak tepki gösterdi. ''SICAKLIK 0 DERECENİN ALTINA İNSE HERHALDE DONUMUZA KADAR ALACAKLAR'' Önceki fatura dönemlerinde 200 TL ile 300 TL arasında faturaları gelen bir vatandaş ise , '' 500 TL'nin üzerinde fatura geldi.Ben 400 TL'ye de razıyım.Ölümü gördük sıtmaya da razıyız.Sıcaklık 0 Derecenin altına bile düşmedi.Kar yok yok buz yok.Herhalde böyle olsa 1000 TL fatura gelecek ,donumuza kadar alacaklar.'' tepkisini gösterdi.

Ocak ayının ilk günlerinde doğalgaz faturalarını gören vatandaşlar gözlerine inanamadı.

Aralık ayında kullanılan doğalgaz faturası Ocak ayının ilk günlerinde kesildi.Önceki faturalara rahmet okutan doğalgaz'da faturası 400'ün altında gelen çok az.Vatandaş , ''evim küçük olmasına rağmen 700 TL fatura geldi.Artık 500'e bile razıyım.Önceden 400 TL gelince tasarrufa giderdik.Şimdi 400 TL gelse herhalde oynayacağız.'' açıklamasında bulunurken bir diğer vatandaş ise , ''600 TL doğalgaz faturası geldi sadece 4 petek yanıyor.Geçen ay 300 TL gelmişti.1 ayda bu kadar fatura değişimi olur mu ? '' ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

''SICAKLIK 0 DERECENİN ALTINA İNSE HERHALDE DONUMUZA KADAR ALACAKLAR''

Önceki fatura dönemlerinde 200 TL ile 300 TL arasında faturaları gelen bir vatandaş ise , '' 500 TL'nin üzerinde fatura geldi.Ben 400 TL'ye de razıyım.Ölümü gördük sıtmaya da razıyız.Sıcaklık 0 Derecenin altına bile düşmedi.Kar yok yok buz yok.Herhalde böyle olsa 1000 TL fatura gelecek ,donumuza kadar alacaklar.'' tepkisini gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.