Kırşehirli öğrenciler Çanakkale şehitleri için belgesel çekti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2017 - 09:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli öğrenciler Çanakkale şehitleri için belgesel çekti

Kırşehirli öğrenciler Çanakkale Şehitleri anısına ‘Diriliş Çanakkale’ adlı belgesel çekti. Boztepe İlçesi Gazi Osman Öztürk Ortaokulu öğrencileri, Çanakkale’ye giderek Çanakkale Şehitleri anısına belgesel çekti. Ortaokul öğretmeni Şenol Dönmez tarafından hazırlanan proje kapsamında öğrenciler, okul tarihine kalacak bir yapıt hazırladı. Altı aylık bir ön hazırlıkla yapılan çekimlerde vatan ve bayrak sevgisi anlatıldı. Yaptıkları proje ile meşakkatli bir süreci başarı ile geçtiklerini ifade eden Şenol Dönmez, şunları kaydetti; “Çalışma süreci yaklaşık 6 ayı buldu. Ön hazırlık aşaması uzun sürdü. Çocukların metinleri ezberlemesi ise ayrı bir süre aldı. Çanakkale'de çekimleri yaptık. Meşakkatli bir süreçti ve başarıya ulaştık.”
Kırşehirli öğrenciler Çanakkale Şehitleri anısına ‘Diriliş Çanakkale’ adlı belgesel çekti.

Boztepe İlçesi Gazi Osman Öztürk Ortaokulu öğrencileri, Çanakkale’ye giderek Çanakkale Şehitleri anısına belgesel çekti. Ortaokul öğretmeni Şenol Dönmez tarafından hazırlanan proje kapsamında öğrenciler, okul tarihine kalacak bir yapıt hazırladı. Altı aylık bir ön hazırlıkla yapılan çekimlerde vatan ve bayrak sevgisi anlatıldı. Yaptıkları proje ile meşakkatli bir süreci başarı ile geçtiklerini ifade eden Şenol Dönmez, şunları kaydetti; “Çalışma süreci yaklaşık 6 ayı buldu. Ön hazırlık aşaması uzun sürdü. Çocukların metinleri ezberlemesi ise ayrı bir süre aldı. Çanakkale'de çekimleri yaptık. Meşakkatli bir süreçti ve başarıya ulaştık.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.