Kırşehirli Mühendisten Ders Niteliğinde Paylaşım

GÜNDEM 22.05.2021 - 15:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Mühendisten Ders Niteliğinde Paylaşım

Kırşehir'de Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki hastane kavşağına yapılan viyadük hem görüntü hem de kullanım açısından tam bir ucube.2012 yılında yaptırılan viyadük ile ilgili Mühendis Kasım Uygur ders niteliğinde bir pylaşımda bulundu.

Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki hastane kavşağına yapılan viyadük hem görüntü hem de kullanım olarak vatandaşlardan çok sayıda şikayet alıyor.2012 yılında 40 milyon TL'ye maledilen o günün döviz kuruyla hesaplandığında güncel maliyeti 160 milyon TL'yi bulan viyadük görsel açıdan oldukça rahatsızlık verirken, hastaneye ulaşım noktasında da kullanışlı bulunmuyor.Ayrıca  viyadük nedeniyle meydana gelen kazalarda vatandaşlarımız da hayatını kaybetti.     MÜHENDİSTEN SİYASİLERE DERS NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM   Kırşehir'de faaliyet yürüten genç mühendislerden Kasım Uygur sosyal medya hesabından ders niteliğinde paylaşımda bulundu.Van'da çobanlık yapan bir çocuğun oyun oynarken yaptığı alt geçidi ve Kırşehir'de ki viyadüğü paylaşan Uygur , '' Kırşehir Hastane kavşağına alt geçit yapmak yerine ucube diken o zamanın yetkilileri şu resimdeki çocuğun hayallerinden biraz ders alsınlar!!!Karayollarındaki yetkili mühendis meslektaşlarım o maaşların hakkını verin,ucube projelere imza atmayın !!!Kendilerine bağ evi tasarlarken bile nasıl kullanışlı olur,nasıl ekonomik olur,10 yıl sonra ne olur diye irdeleyen insanlar malesef devletin cebinden harcanacak olduğu zaman o kadar ince hesap yapmıyor!!!Ne de olsa el kesesinden ağalık kolay olurmuş.Ama unuttukları birşeyler var El Atına Binen Tez İnermiş!!! '' ifadelerini kullandı.   2012 Yılında yapılan viyadük 40 Milyon TL'ye mal edildi.O günün döviz kuruyla hesaplandığında ise güncel maliyeti 160 milyon TL'yi aşıyor.  
Kırşehir'de Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki hastane kavşağına yapılan viyadük hem görüntü hem de kullanım açısından tam bir ucube.2012 yılında yaptırılan viyadük ile ilgili Mühendis Kasım Uygur ders niteliğinde bir pylaşımda bulundu.

Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki hastane kavşağına yapılan viyadük hem görüntü hem de kullanım olarak vatandaşlardan çok sayıda şikayet alıyor.2012 yılında 40 milyon TL'ye maledilen o günün döviz kuruyla hesaplandığında güncel maliyeti 160 milyon TL'yi bulan viyadük görsel açıdan oldukça rahatsızlık verirken, hastaneye ulaşım noktasında da kullanışlı bulunmuyor.Ayrıca  viyadük nedeniyle meydana gelen kazalarda vatandaşlarımız da hayatını kaybetti.

 

 

MÜHENDİSTEN SİYASİLERE DERS NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM

 

Kırşehir'de faaliyet yürüten genç mühendislerden Kasım Uygur sosyal medya hesabından ders niteliğinde paylaşımda bulundu.Van'da çobanlık yapan bir çocuğun oyun oynarken yaptığı alt geçidi ve Kırşehir'de ki viyadüğü paylaşan Uygur , '' Kırşehir Hastane kavşağına alt geçit yapmak yerine ucube diken o zamanın yetkilileri şu resimdeki çocuğun hayallerinden biraz ders alsınlar!!!Karayollarındaki yetkili mühendis meslektaşlarım o maaşların hakkını verin,ucube projelere imza atmayın !!!Kendilerine bağ evi tasarlarken bile nasıl kullanışlı olur,nasıl ekonomik olur,10 yıl sonra ne olur diye irdeleyen insanlar malesef devletin cebinden harcanacak olduğu zaman o kadar ince hesap yapmıyor!!!Ne de olsa el kesesinden ağalık kolay olurmuş.Ama unuttukları birşeyler var El Atına Binen Tez İnermiş!!! '' ifadelerini kullandı.

 

2012 Yılında yapılan viyadük 40 Milyon TL'ye mal edildi.O günün döviz kuruyla hesaplandığında ise güncel maliyeti 160 milyon TL'yi aşıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.