Kırşehirli Milli Kick-Boksçu Dünya İkincisi Oldu

SPOR 29.09.2021 - 09:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Milli Kick-Boksçu Dünya İkincisi Oldu

Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu Sefa Köksal Dünya Kupası Kick Boks Turnuvası’nda ikincilik ödülünü aldı

16-20 Eylül 2021 tarihleri arasında Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’ de yapılan Kick Boks Dünya Kupası’nda Milli Takımımız adına karşılaşmalara çıkan Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu Sefa Köksal 63,5 Kg Low Kick’te çıktığı 5 karşılaşmada Rus, Bosna Hersek, Moldova ve Özbekistanlı rakiplerine karşı galip gelerek finalde mağlup olduğu Ukraynalı rakibinin ardından ikinci oldu.     Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 16-20 Eylül 2021 tarihleri arasında Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’ de yapılan Kick Boks Dünya Kupası’nda “Milli Takımımız 2 Altın, 3 Gümüş, 4 Bronz Madalya toplamda 9 Madalya kazandı.  Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu kardeşimiz Sefa Köksal da 63,5 Kg Low Kick’te çıktığı karşılaşmalarda Dünya ikinciliği ödülünü alarak bizleri gururlandırdı. Karşılaşmalara katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.   Dünya Kick-Boks Şampiyonasında İkinci Olan Sefa Köksal, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Tarafından Ödüllendirildi
Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu Sefa Köksal Dünya Kupası Kick Boks Turnuvası’nda ikincilik ödülünü aldı

16-20 Eylül 2021 tarihleri arasında Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’ de yapılan Kick Boks Dünya Kupası’nda Milli Takımımız adına karşılaşmalara çıkan Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu Sefa Köksal 63,5 Kg Low Kick’te çıktığı 5 karşılaşmada Rus, Bosna Hersek, Moldova ve Özbekistanlı rakiplerine karşı galip gelerek finalde mağlup olduğu Ukraynalı rakibinin ardından ikinci oldu.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 16-20 Eylül 2021 tarihleri arasında Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’ de yapılan Kick Boks Dünya Kupası’nda “Milli Takımımız 2 Altın, 3 Gümüş, 4 Bronz Madalya toplamda 9 Madalya kazandı.  Kırşehir Belediyesi GSK sporcusu kardeşimiz Sefa Köksal da 63,5 Kg Low Kick’te çıktığı karşılaşmalarda Dünya ikinciliği ödülünü alarak bizleri gururlandırdı. Karşılaşmalara katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Dünya Kick-Boks Şampiyonasında İkinci Olan Sefa Köksal, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Tarafından Ödüllendirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.