Kırşehirli Loto Milyoneri Yatırımını Malatya'ya Yaptı

YAŞAM 27.12.2022 - 19:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Loto Milyoneri Yatırımını Malatya'ya Yaptı

Almanya'da yaşayan ''Çiko'' lakabı ile bilinen Kırşehirli Kürşat Yıldırım, 10 milyon euroluk büyük ikramiyeyi kazanarak dünya manşetlerinde yerini almıştı.Daha önce yaptığı açıklamada ünlü tatil bölgelerine gitmek yerine tatilini Kırşehir'de geçireceğini belirten Kürşat Yıldırım, Malatya'da 200 dönümlük badem bahçesi satın aldı.

Almanya’nın Dortmund şehrinde yaşayan “Çiko” lakabıyla bilinen Türk asıllı Kürşat Yıldırım 10 milyon euroluk büyük ikramiyeyi kazanarak dünya manşetlerindeki yerini almıştı. Almanya’da bir fabrikada işçi olarak çalışan Kırşehirli Kürşat Yıldırım yatırım amacıyla Malatya’dan tarla badem tarlası satın aldığını açıkladı. Malatya’da 6 bin badem ağacının dikili olduğu 200 dönümlük bir arazi satın alan Yıldırım, “Uzmanlardan tavsiye aldım ve bunun iyi bir anlaşma olduğuna eminim” dedi.   6 BİN BADEM AĞACI DİKİLİ Dortmund’da bir çelik fabrikasında vinç operatörü olarak çalışan Kürşat Yıldırım geçtiğimiz günlerde Almanya’daki 10 milyon euroluk (yaklaşık 193 milyon 400 bin TL) büyük ikramiyenin sahibi olmuştu. Büyük ikramiyeyi kazanmasının sonrasında işinden ayrılan Yıldırım kendisine iki tane lüks otomobil satın almıştı. Yıldırım’ın yeni yatırımı ise Malatya’da 6 bin badem ağacının dikili olduğu 200 dönümlük bir arazi satın almak oldu. Almanya’nın en çok okunan gazetelerinden Bild’e konuşan Yıldırım, yatırımının detaylarından bahsetti.   “İYİ BİR YATIRIM” 42 yaşındaki Kürşat Yıldırım Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada, tarladan yıllık 50 ton hasat elde etmeyi planladığını söyledi. Uzmanlardan yatırı tavsiyesi aldığını dile getiren Yıldırım, “Uzmanlardan tavsiye aldım ve iyi bir yatıyorum. Bir kilosu 10 eurodan satarsam yılda toplam yarım milyon euro gelir elde edeceğim. Üretim ve hasatla deneyimli çiftçilik ilgilenecek” dedi.   ''EMLAK ALANINDA YATIRIM YAPACAĞIM'' Badem tarlasındaki yatırımının sonrasına gözünü gayrimenkule çevirdiğini ifade eden Yıldırım, “Badem tarlası sadece projelerimden biri. İnsanların çoğu ikramiyeyi düzgün bir şekilde kullanamayacağımı düşünüyor. Emlak alanında yatırım yapmak istiyorum” diye konuştu. Kürşat Yıldırım'ın Kırşehir'e yatırım yapıp yapmayacağı ise merak konusu.
Almanya'da yaşayan ''Çiko'' lakabı ile bilinen Kırşehirli Kürşat Yıldırım, 10 milyon euroluk büyük ikramiyeyi kazanarak dünya manşetlerinde yerini almıştı.Daha önce yaptığı açıklamada ünlü tatil bölgelerine gitmek yerine tatilini Kırşehir'de geçireceğini belirten Kürşat Yıldırım, Malatya'da 200 dönümlük badem bahçesi satın aldı.

Almanya’nın Dortmund şehrinde yaşayan “Çiko” lakabıyla bilinen Türk asıllı Kürşat Yıldırım 10 milyon euroluk büyük ikramiyeyi kazanarak dünya manşetlerindeki yerini almıştı. Almanya’da bir fabrikada işçi olarak çalışan Kırşehirli Kürşat Yıldırım yatırım amacıyla Malatya’dan tarla badem tarlası satın aldığını açıkladı. Malatya’da 6 bin badem ağacının dikili olduğu 200 dönümlük bir arazi satın alan Yıldırım, “Uzmanlardan tavsiye aldım ve bunun iyi bir anlaşma olduğuna eminim” dedi.

 

6 BİN BADEM AĞACI DİKİLİ

Dortmund’da bir çelik fabrikasında vinç operatörü olarak çalışan Kürşat Yıldırım geçtiğimiz günlerde Almanya’daki 10 milyon euroluk (yaklaşık 193 milyon 400 bin TL) büyük ikramiyenin sahibi olmuştu. Büyük ikramiyeyi kazanmasının sonrasında işinden ayrılan Yıldırım kendisine iki tane lüks otomobil satın almıştı. Yıldırım’ın yeni yatırımı ise Malatya’da 6 bin badem ağacının dikili olduğu 200 dönümlük bir arazi satın almak oldu. Almanya’nın en çok okunan gazetelerinden Bild’e konuşan Yıldırım, yatırımının detaylarından bahsetti.

 

“İYİ BİR YATIRIM”

42 yaşındaki Kürşat Yıldırım Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada, tarladan yıllık 50 ton hasat elde etmeyi planladığını söyledi. Uzmanlardan yatırı tavsiyesi aldığını dile getiren Yıldırım, “Uzmanlardan tavsiye aldım ve iyi bir yatıyorum. Bir kilosu 10 eurodan satarsam yılda toplam yarım milyon euro gelir elde edeceğim. Üretim ve hasatla deneyimli çiftçilik ilgilenecek” dedi.

 

''EMLAK ALANINDA YATIRIM YAPACAĞIM''

Badem tarlasındaki yatırımının sonrasına gözünü gayrimenkule çevirdiğini ifade eden Yıldırım, “Badem tarlası sadece projelerimden biri. İnsanların çoğu ikramiyeyi düzgün bir şekilde kullanamayacağımı düşünüyor. Emlak alanında yatırım yapmak istiyorum” diye konuştu.

Kürşat Yıldırım'ın Kırşehir'e yatırım yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.