Kırşehirli Loto Milyoneri Evcil Hayvanı İle Gündemde

YAŞAM 01.02.2023 - 23:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Loto Milyoneri Evcil Hayvanı İle Gündemde

Almanya'da 10 avroluk loto ikramiyesini kazanan Kırşehirli Kürşat Yıldırım Almanya'nın gündemine oturmaya devam ediyor.Yıldırım bu kez de evcil hayvan olarak beslemeye başladığı timsah ile gündeme geldi.

Almanya’nın Dortmund kentinde yaşayan ve geçen yıl 10 milyon avrolu ikramiyeyi kazanarak gündem olan 42 yaşındaki Kürşat Yıldırım'ın yeni evcil hayvanı ortalığı karıştırdı. Büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra iki adet lüks spor otomobil satın alan Kürşat Yıldırım'ın marka kıyafet ve aksesuarları da dikkat çekmişti. İkramiye kazandıktan sonra evlenmek istediğini söylemiş ve hayalindeki kadını tarif eden Kürşat’ın sosyal medyadan yeni bir evcil hayvan satın aldığı kaydedildi.     Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Kürşat’ın bir timsah satın aldığı öğrenildi. Kürşat, timsaha deri bir tasma takarken, sosyal medya platformları üzerinden genç milyonerin timsah için 62 bin euro ödediği belirtildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kürşat, “Ben hayvanları çok seviyorum belki bir gün bir papağan alacağım” dedi. 
Almanya'da 10 avroluk loto ikramiyesini kazanan Kırşehirli Kürşat Yıldırım Almanya'nın gündemine oturmaya devam ediyor.Yıldırım bu kez de evcil hayvan olarak beslemeye başladığı timsah ile gündeme geldi.

Almanya’nın Dortmund kentinde yaşayan ve geçen yıl 10 milyon avrolu ikramiyeyi kazanarak gündem olan 42 yaşındaki Kürşat Yıldırım'ın yeni evcil hayvanı ortalığı karıştırdı.

Büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra iki adet lüks spor otomobil satın alan Kürşat Yıldırım'ın marka kıyafet ve aksesuarları da dikkat çekmişti. İkramiye kazandıktan sonra evlenmek istediğini söylemiş ve hayalindeki kadını tarif eden Kürşat’ın sosyal medyadan yeni bir evcil hayvan satın aldığı kaydedildi.

 

 

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Kürşat’ın bir timsah satın aldığı öğrenildi. Kürşat, timsaha deri bir tasma takarken, sosyal medya platformları üzerinden genç milyonerin timsah için 62 bin euro ödediği belirtildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kürşat, “Ben hayvanları çok seviyorum belki bir gün bir papağan alacağım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.