Kırşehirli Kardeşlerin Miras Kavgası Cinayetle Bitti

ASAYİŞ 12.05.2022 - 20:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Kardeşlerin Miras Kavgası Cinayetle Bitti

Aralarında miras kavgası bulunan Akpınar Pekmezci Köyü nüfusuna kayıtlı kardeşlerden Nizamettin Gürcan kardeşi Mustafa Gürcan'ı tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Hacettepe Mahallesi Ulucanlar Caddesi'nde meydana geldi. Baba bir anne ayrı olan Nizamettin Gürcan (60) ve Mustafa Gürcan (43) kardeşler arasında, aileden kalan bir miras nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu Nizamettin Gürcan, tabancayla kardeşine ateş etti.   Mustafa Gürcan    Mustafa Gürcan vücuduna isabet eden kurşunla yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Nizamettin Gürcan, olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Mustafa Gürcan ise ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.   Nizamettin Gürcan İlk ifadesinde miras yüzünden kavga ettiklerini ve kardeşini bu yüzden öldürdüğünü itiraf eden Nizamettin Gürcan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Aralarında miras kavgası bulunan Akpınar Pekmezci Köyü nüfusuna kayıtlı kardeşlerden Nizamettin Gürcan kardeşi Mustafa Gürcan'ı tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Hacettepe Mahallesi Ulucanlar Caddesi'nde meydana geldi. Baba bir anne ayrı olan Nizamettin Gürcan (60) ve Mustafa Gürcan (43) kardeşler arasında, aileden kalan bir miras nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu Nizamettin Gürcan, tabancayla kardeşine ateş etti.

 

Mustafa Gürcan 

 

Mustafa Gürcan vücuduna isabet eden kurşunla yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Nizamettin Gürcan, olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Mustafa Gürcan ise ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Nizamettin Gürcan

İlk ifadesinde miras yüzünden kavga ettiklerini ve kardeşini bu yüzden öldürdüğünü itiraf eden Nizamettin Gürcan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.