Kırşehirli Kadın Miras Kavgasına Kurban Gitti

YAŞAM 15.10.2024 - 21:38, Güncelleme: 15.10.2024 - 21:42
 

Kırşehirli Kadın Miras Kavgasına Kurban Gitti

20 gündür kayıp olan ve cansız bedeni Çeşnigir Köprüsü altında bulunan Kırşehirli Sevgi Gülden Yalçıner'in miras kavgasına kurban gittiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Kırıkkale'nin Çelebi İlçesi'ne bağlı Karaağıl Köyü'nde yaşayan Sevgi Gülden Yalçıner'den 25 Eylül tarihinden itibaren haber alınamadı.Yakınlarının ihbarı üzerine köy ve çevresinde geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.Başlatılan soruşturma kapsamında talihsiz kadının öldürülerek Kızılırmak üzerinde bulunan köprülerden birisinden atılmış olabileceği değerlendirilerek aramalar köprü altlarında yoğunlaştırıldı.Özellikle Karakeçili İlçesi'nde bulunan Çeşnigir Köprüsü'nde genişletilen arama çalışmalarında köprü altına dalış yapan dalgıçlar, Sevgi Gülden Yalçıner'in cansız bedenine 7 metre derinlikte ulaştı. ÖLDÜRDÜKTEN SONRA TAŞ BAĞLAYIP KIZILIRMAK'A ATMIŞLAR Yapılan otopside Sevgi Gülden Yalçıner'in tabanca ile öldürüldükten sonra 70 kilogram ağırlığında bağlanan taşlarla Kızılırmak'a atıldığı belirlendi.Otopsi ve gerekli incelemelerin ardından talihsiz kadının cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.Kaman'daki cenaze töreninin ardından cenaze Başköy mezarlığında defnedildi. MİRAS KAVGASINA KURBAN GİTMİŞ Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada Yalçıner'in kardeşleriyle miras anlaşmazlığı yaşadığı ve bu nedenle de mahkemelik olduğu, davanın da son aşamaya geldiği belirlendi. Evli olduğu ancak eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Yalçıner'i öldürmekle suçlanan kardeşleri Ş.G. ve Y.G, komşusu K.U, yeğeni D.G. ve H.U. tutuklandı.
20 gündür kayıp olan ve cansız bedeni Çeşnigir Köprüsü altında bulunan Kırşehirli Sevgi Gülden Yalçıner'in miras kavgasına kurban gittiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Kırıkkale'nin Çelebi İlçesi'ne bağlı Karaağıl Köyü'nde yaşayan Sevgi Gülden Yalçıner'den 25 Eylül tarihinden itibaren haber alınamadı.Yakınlarının ihbarı üzerine köy ve çevresinde geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.Başlatılan soruşturma kapsamında talihsiz kadının öldürülerek Kızılırmak üzerinde bulunan köprülerden birisinden atılmış olabileceği değerlendirilerek aramalar köprü altlarında yoğunlaştırıldı.Özellikle Karakeçili İlçesi'nde bulunan Çeşnigir Köprüsü'nde genişletilen arama çalışmalarında köprü altına dalış yapan dalgıçlar, Sevgi Gülden Yalçıner'in cansız bedenine 7 metre derinlikte ulaştı.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA TAŞ BAĞLAYIP KIZILIRMAK'A ATMIŞLAR

Yapılan otopside Sevgi Gülden Yalçıner'in tabanca ile öldürüldükten sonra 70 kilogram ağırlığında bağlanan taşlarla Kızılırmak'a atıldığı belirlendi.Otopsi ve gerekli incelemelerin ardından talihsiz kadının cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.Kaman'daki cenaze töreninin ardından cenaze Başköy mezarlığında defnedildi.

MİRAS KAVGASINA KURBAN GİTMİŞ

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada Yalçıner'in kardeşleriyle miras anlaşmazlığı yaşadığı ve bu nedenle de mahkemelik olduğu, davanın da son aşamaya geldiği belirlendi. Evli olduğu ancak eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Yalçıner'i öldürmekle suçlanan kardeşleri Ş.G. ve Y.G, komşusu K.U, yeğeni D.G. ve H.U. tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.