Kırşehirli İşadamından Takımımıza 50 Bin TL Bağış

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2020 - 15:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli İşadamından Takımımıza 50 Bin TL Bağış

Kırşehir Belediyespor'un başlattığı ''40 Bin Gönüllüden 40 TL'' bağış kampanyasına Kırşehirli iş adamından büyük destek geldi. Antalya'da faaliyet gösteren EKPA İnşaat yönetim kurulu başkanı Sezgin Köysüren , Kırşehir Belediyespor kulüp yöneticilerini arayarak 1. lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırşehir Belediyespor'a 50 bin TL bağışta bulunmak istediğini belirtti.Köysüren Kırşehir Belediyespor için başlatılan kampanya ile ilgili , ''Yeşil Beyazlı renklere gönül vermiş birisiyim.Benim de desteğim olması açısından bizim de çorbada tuzumuz olsun diyerek bu bağışta bulunuyorum.İhtiyaç olduğu takdirde destek vermeye de devam edeceğim.'' açıklamasında bulundu. 40 BİN GÖNÜLLÜDEN 40 TL Takımın başına Bursapsor Menajeri Mustafa Er'i getiren Kırşehir Belediyespor transfer çalışmalarını hızla sürdürürken bir taraftan da ''40 bin gönüllü 40 TL bağış'' kampanyasını başlattı.2. lig kırmızı grupta, 1. lig hedefi ve parolasıyla mücadele gösteren Kırşehir Belediyespor 30 puanla 6. sırada yer alıyor.

Kırşehir Belediyespor'un başlattığı ''40 Bin Gönüllüden 40 TL'' bağış kampanyasına Kırşehirli iş adamından büyük destek geldi.

Antalya'da faaliyet gösteren EKPA İnşaat yönetim kurulu başkanı Sezgin Köysüren , Kırşehir Belediyespor kulüp yöneticilerini arayarak 1. lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırşehir Belediyespor'a 50 bin TL bağışta bulunmak istediğini belirtti.Köysüren Kırşehir Belediyespor için başlatılan kampanya ile ilgili , ''Yeşil Beyazlı renklere gönül vermiş birisiyim.Benim de desteğim olması açısından bizim de çorbada tuzumuz olsun diyerek bu bağışta bulunuyorum.İhtiyaç olduğu takdirde destek vermeye de devam edeceğim.'' açıklamasında bulundu.

40 BİN GÖNÜLLÜDEN 40 TL

Takımın başına Bursapsor Menajeri Mustafa Er'i getiren Kırşehir Belediyespor transfer çalışmalarını hızla sürdürürken bir taraftan da ''40 bin gönüllü 40 TL bağış'' kampanyasını başlattı.2. lig kırmızı grupta, 1. lig hedefi ve parolasıyla mücadele gösteren Kırşehir Belediyespor 30 puanla 6. sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.