Kırşehirli İş Kadını ABD'nin Onur Listesinde

DÜNYA 19.06.2022 - 21:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli İş Kadını ABD'nin Onur Listesinde

ABD’nin en başarılı kadın girişimcilerini, yöneticilerini ve şovmenlerini öne çıkaran “Amerika’nın En Zengin Kendi Kendine Üreten Kadınları” listesine Arizona’da yaşayan girişimci Eren Özmen, 2.6 milyar dolar servetiyle 10’uncu sıradan girdi.

Yıllar önce eşi Fatih Özmen ile birlikte Kırşehir'den Amerika'ya giderek Sierra Nevada şirketini kuran Eren Özmen, Dünyanın saygın ekonomi dergilerinden Forbes’un her yıl hazırladığı, “Amerika’nın En Zengin Kendi Kendine Üreten Kadınları” listesine 10. sıradan girdi.    ''EN ÇOK KAZANAN KADIN GİRİŞİMCİ OLDU'' Özmen’in listeye, servetini geçen yıldan bu yana yüzde 85 arttırarak ‘yüzdesel oranda en çok kazanan kadın girişimci’ olması nedeniyle girdiği açıklandı. Eşi Fatih Özmen ile ortak sahibi olduğu havacılık ve savunma şirketi 4.5 milyar Dolar değerindeki Sierra Nevada Corp. şirketinden ayrı olarak havacılık-uzay birimi Sierra Space’in 1.4 milyar dolar daha değer kazanarak, Eren Özmen’in servetini geçen yıla göre 1.2 milyar dolar oranında arttırıp 2.6 milyar dolara yükselttiği belirtildi.     ''İLHAM VERMEK BENİ CESARETLENDİRİYOR'' Eren Özmen sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada, Forbes’un pek çok sektörden seçtiği olağanüstü kadınların yanında yer almaktan onur duyduğunu söyledi: “Bu kadınlar, sıkı çalışma ve koşullarınızın ötesinde hayal kurma cesaretiniz varsa, fırsatların sonsuz olduğunun bir kanıtıdır. İleriye dönük çaba ve gelecek nesle ilham vermek beni cesaretlendiriyor” sözlerini paylaştı. Forbes Wealth’in Yönetici Editör Yardımcısı Kerry A. Dolan ise, “Bu liste, sürekli zorluklara rağmen kadınların iş hayatındaki başarısını kutluyor. Aynı zamanda her yıl saflara katılan yeni girişimcilerin, şirketlerini nasıl kurduklarına dair hikayeleri bizlere ilham veriyor” dedi.  
ABD’nin en başarılı kadın girişimcilerini, yöneticilerini ve şovmenlerini öne çıkaran “Amerika’nın En Zengin Kendi Kendine Üreten Kadınları” listesine Arizona’da yaşayan girişimci Eren Özmen, 2.6 milyar dolar servetiyle 10’uncu sıradan girdi.

Yıllar önce eşi Fatih Özmen ile birlikte Kırşehir'den Amerika'ya giderek Sierra Nevada şirketini kuran Eren Özmen, Dünyanın saygın ekonomi dergilerinden Forbes’un her yıl hazırladığı, “Amerika’nın En Zengin Kendi Kendine Üreten Kadınları” listesine 10. sıradan girdi. 

 

''EN ÇOK KAZANAN KADIN GİRİŞİMCİ OLDU''

Özmen’in listeye, servetini geçen yıldan bu yana yüzde 85 arttırarak ‘yüzdesel oranda en çok kazanan kadın girişimci’ olması nedeniyle girdiği açıklandı. Eşi Fatih Özmen ile ortak sahibi olduğu havacılık ve savunma şirketi 4.5 milyar Dolar değerindeki Sierra Nevada Corp. şirketinden ayrı olarak havacılık-uzay birimi Sierra Space’in 1.4 milyar dolar daha değer kazanarak, Eren Özmen’in servetini geçen yıla göre 1.2 milyar dolar oranında arttırıp 2.6 milyar dolara yükselttiği belirtildi.

 

 

''İLHAM VERMEK BENİ CESARETLENDİRİYOR''

Eren Özmen sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada, Forbes’un pek çok sektörden seçtiği olağanüstü kadınların yanında yer almaktan onur duyduğunu söyledi: “Bu kadınlar, sıkı çalışma ve koşullarınızın ötesinde hayal kurma cesaretiniz varsa, fırsatların sonsuz olduğunun bir kanıtıdır. İleriye dönük çaba ve gelecek nesle ilham vermek beni cesaretlendiriyor” sözlerini paylaştı. Forbes Wealth’in Yönetici Editör Yardımcısı Kerry A. Dolan ise, “Bu liste, sürekli zorluklara rağmen kadınların iş hayatındaki başarısını kutluyor. Aynı zamanda her yıl saflara katılan yeni girişimcilerin, şirketlerini nasıl kurduklarına dair hikayeleri bizlere ilham veriyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.