Kırşehirli Hemşire Koronavirüse Yenik Düştü

SAĞLIK 28.04.2020 - 23:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Hemşire Koronavirüse Yenik Düştü

Balıkesir'de görev yapan Kaman nüfusuna kayıtlı 2 çocuk annesi Tuğba Kuşdemir, yakalandığı covid-19'a yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Yaklaşık bir aydırAtatürk Şehir Hastanesi’nde görev yaptığı sırada  koronavirüse yakalanan 2 çocuk annesi Tuğba Kuşdemir (35) hastaneye yatırılarak tedavi altına alındı.3 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tutulan Kuşdemir tüm müdahalelere rağmen amansız virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.     KANSERİ YENDİ KORONAYA YENİLDİ Daha önce yakalandığı kanser hastalığını yenip, görevine döndüğü öğrenilen Tuğba Kuşdemir için görev yaptığı hastane önünde tören düzenlendi.Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz törende, Kuşdemir'in yakınlarına başsağlığı diledi. Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Atatürk Şehir Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Tuğba Kuşdemir vefat etmiştir. Personelimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.
Balıkesir'de görev yapan Kaman nüfusuna kayıtlı 2 çocuk annesi Tuğba Kuşdemir, yakalandığı covid-19'a yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Yaklaşık bir aydırAtatürk Şehir Hastanesi’nde görev yaptığı sırada  koronavirüse yakalanan 2 çocuk annesi Tuğba Kuşdemir (35) hastaneye yatırılarak tedavi altına alındı.3 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tutulan Kuşdemir tüm müdahalelere rağmen amansız virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

 

 

KANSERİ YENDİ KORONAYA YENİLDİ

Daha önce yakalandığı kanser hastalığını yenip, görevine döndüğü öğrenilen Tuğba Kuşdemir için görev yaptığı hastane önünde tören düzenlendi.Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz törende, Kuşdemir'in yakınlarına başsağlığı diledi.

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Atatürk Şehir Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Tuğba Kuşdemir vefat etmiştir. Personelimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.