Kırşehirli Hanımlar Depremzedeler İçin Pijama Takımı Dokuyor

YAŞAM 15.02.2023 - 13:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Hanımlar Depremzedeler İçin Pijama Takımı Dokuyor

Kırşehirli Hanımlar, Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi ve Halk Eğitim Merkezindeki atölyelerde, depremzede vatandaşlar için pijama takımı dokuyor.

Kahramanmaraş'ta ilki 6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabaha karşı 04.17’de 7,7; ikincisi ise 13.24'te meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki iki deprem ve takip eden artçı sarsıntılar sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir’de de Kahramanmaraş ve çevre illerdeki deprem bölgesine yardım için kampanya ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.     Hayırsever bir vatandaşın, Kırşehir Belediyesi’nin AFAD ile koordineli bir şekilde başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde getirdiği kumaşı değerlendiren Aile Yaşam Merkezi, Kırşehir'e gelen depremzede vatandaşların çocukları için pijama üretimi gerçekleştirdi.     Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi kurs öğretmenleri ve kursiyerlerimiz tarafından dikimi gerçekleştirilen pijamalar ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.     Kırşehir Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri, usta öğreticileri ve kursiyerleri deprem bölgesinden gelerek Kırşehir'de misafir edilen  aileler ve çocukları için pijama takımı üretiyor.      
Kırşehirli Hanımlar, Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi ve Halk Eğitim Merkezindeki atölyelerde, depremzede vatandaşlar için pijama takımı dokuyor.

Kahramanmaraş'ta ilki 6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabaha karşı 04.17’de 7,7; ikincisi ise 13.24'te meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki iki deprem ve takip eden artçı sarsıntılar sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir’de de Kahramanmaraş ve çevre illerdeki deprem bölgesine yardım için kampanya ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

Hayırsever bir vatandaşın, Kırşehir Belediyesi’nin AFAD ile koordineli bir şekilde başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde getirdiği kumaşı değerlendiren Aile Yaşam Merkezi, Kırşehir'e gelen depremzede vatandaşların çocukları için pijama üretimi gerçekleştirdi.

 

 

Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi kurs öğretmenleri ve kursiyerlerimiz tarafından dikimi gerçekleştirilen pijamalar ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

 

 

Kırşehir Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri, usta öğreticileri ve kursiyerleri deprem bölgesinden gelerek Kırşehir'de misafir edilen  aileler ve çocukları için pijama takımı üretiyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.