Kırşehirli Genç Kız Çaresizce Can Verdi

GÜNDEM 01.07.2022 - 12:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Genç Kız Çaresizce Can Verdi

Ankara'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Keçiören İlçesi'nde binanın bodrum katını su basması nedeniyle Kırşehirli Busenur Doğanay (21) feci şekilde can verdi.

Son haftalarda süper hücre yağışlarının etkili olduğu Ankara'da Keçiören ilçesi İncirli Mahallesi’nde bulunan bir binanın bodrum katındaki daireyi sel suları bastı. 21 yaşındaki Busenur Doğanay su basan dairede mahsur kaldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma dalgıçlarının çalışması sonucu Doğanay’ın cansız bedenine ulaşıldı. Doğanay’ın yakınları sinir krizi geçirdi.Talihsiz gneç kızın Mucur'a bağlı Budak Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.     Annesini arayıp 'boğazıma kadar suyun içindeyim' demiş Akrabası Fatih Soylu, genç kızın babasına ölüm haberini veremediklerini aktararak, "Bodrum katta oturdukları için aniden su basmış, birdenbire gövdesini aşacak seviyeye gelmiş. Annesini aramış 'boğazıma kadar suyun içindeyim' demiş, komşuların da yardım etmesine rağmen açamamışlar kapıyı.     Daire -1'de olduğu için su dolmuş! Busenur Doğanay’ın cansız bedenine ulaşıldığı Keçiören’deki evine gelen Ankara Valisi Vasip Şahin “Daire eksi 1'de olduğu için oraya tamamen sular dolmuş. Orada hayatını kaybetti vatandaşımız. Buraya ekipler en kısa sürede intikal edip, gerekli çabayı gösterdiler. Ama maalesef üzücü sonuç, bir genç kızımız vefat etti. Mevcut eksi 1'in üzerindeki kota kadar, yani üst katın yarısına kadar su çıkmış. Binanın arka tarafından ani su baskını olmuş. Yardım istediğinde su belli bir seviyeyi geçmiş” ifadelerini kullandı.  
Ankara'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Keçiören İlçesi'nde binanın bodrum katını su basması nedeniyle Kırşehirli Busenur Doğanay (21) feci şekilde can verdi.

Son haftalarda süper hücre yağışlarının etkili olduğu Ankara'da Keçiören ilçesi İncirli Mahallesi’nde bulunan bir binanın bodrum katındaki daireyi sel suları bastı. 21 yaşındaki Busenur Doğanay su basan dairede mahsur kaldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma dalgıçlarının çalışması sonucu Doğanay’ın cansız bedenine ulaşıldı. Doğanay’ın yakınları sinir krizi geçirdi.Talihsiz gneç kızın Mucur'a bağlı Budak Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

 

 

Annesini arayıp 'boğazıma kadar suyun içindeyim' demiş

Akrabası Fatih Soylu, genç kızın babasına ölüm haberini veremediklerini aktararak, "Bodrum katta oturdukları için aniden su basmış, birdenbire gövdesini aşacak seviyeye gelmiş. Annesini aramış 'boğazıma kadar suyun içindeyim' demiş, komşuların da yardım etmesine rağmen açamamışlar kapıyı.

 

 

Daire -1'de olduğu için su dolmuş!
Busenur Doğanay’ın cansız bedenine ulaşıldığı Keçiören’deki evine gelen Ankara Valisi Vasip Şahin “Daire eksi 1'de olduğu için oraya tamamen sular dolmuş. Orada hayatını kaybetti vatandaşımız. Buraya ekipler en kısa sürede intikal edip, gerekli çabayı gösterdiler. Ama maalesef üzücü sonuç, bir genç kızımız vefat etti. Mevcut eksi 1'in üzerindeki kota kadar, yani üst katın yarısına kadar su çıkmış. Binanın arka tarafından ani su baskını olmuş. Yardım istediğinde su belli bir seviyeyi geçmiş” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.