Kırşehirli Genç Evinde Ölü Bulundu !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2016 - 13:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Genç Evinde Ölü Bulundu !

Kırşehir Ekizağıl köyü nüfusuna kayıtlı Buğra Çakır (24) Sakarya'da yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Sakarya Söğütlü'de bulunan 3. OSB'de bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan  ve Ferizli'de yalnız yaşadığı öğrenilen  Buğra Çakır (24) Sakarya'ya gitmeden önce Kırşehir'de erkek kuaförlüğü yapıyordu.Kırşehir'de bulunun ailesinin son günlerde haber alamaması üzerine; arkadaşlarını arayarak evi bakmalarını istediler. Kapalı olan kapıyı polisler çilingir marifeti ile açtıktan sonra yerde cesetle karşılaşıldı. Olayla ilgili Ferizli Cumhuriyet Savcılığının yaptığı otopsi sonucundan sonra kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Yavuz Kalemdar
Kırşehir Ekizağıl köyü nüfusuna kayıtlı Buğra Çakır (24) Sakarya'da yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Sakarya Söğütlü'de bulunan 3. OSB'de bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan  ve Ferizli'de yalnız yaşadığı öğrenilen  Buğra Çakır (24) Sakarya'ya gitmeden önce Kırşehir'de erkek kuaförlüğü yapıyordu.Kırşehir'de bulunun ailesinin son günlerde haber alamaması üzerine; arkadaşlarını arayarak evi bakmalarını istediler. Kapalı olan kapıyı polisler çilingir marifeti ile açtıktan sonra yerde cesetle karşılaşıldı. Olayla ilgili Ferizli Cumhuriyet Savcılığının yaptığı otopsi sonucundan sonra kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yavuz Kalemdar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.