Kırşehirli Gelin ve Damat Ne Yapacaklarını Şaşırdı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2017 - 19:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Gelin ve Damat Ne Yapacaklarını Şaşırdı

Bodrum'da düzenlenen çocuk şenliğinin ortasında kalan Kırşehirli  gelin ve damat, kendileri için çalınmaya başlanan oyun havaları karşısında ne yapacaklarını şaşırdı. Bodrum’da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 21. Çocuk Şenliği düzenlendi. İskele Meydanı'nda kurulan büyük platform önünde halk oyunları gösterisi sergilendi. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte gösterilerini yaptığı esnada bölgeye gezmeye gelen gelin ve damat, bir anda kendilerini şenliğin ortasında buldu. Bodrum Belediyesi nikah salonunda evliliğe ilk adımlarını atan çift onlarca çocuğu etraflarında görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Çiçeği burnunda Servet Kalkanlı ve Burcu Kalkanlı çifti çalan oyun havasıyla meydanda oynamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar ve çocuklar da gelinle damada eşlik etti. Kalkanlı çifti 20 dakika boyunca canlı müzik eşliğinde çiftetelli oynayarak ilk düğünlerini yapmış oldu. Daha sonra meydandan ayrılan Kalkanlı çifti, meydandaki kalabalık tarafından alkışlarla uğurlandı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Servet ve Burcu çifti, "Nikahtan sonra meydana inip bir şeyler içerek nikahımızı kutlayalım istemiştik. O sırada meydanda bir etkinlik varmış. Ne olduğunu anlamadan bir anda kendimizi meydanda oynarken bulduk. Bizim için de güzel bir sürpriz oldu. Meydana davet ettiler oynadık. Düğünü önceden yapmış gibi olduk. Çok eğlendik, çok mutlu olduk. Tanıdık tanımadık herkes eşlik etti. Bodrum’da yapılacak en güze düğünlerden birisi gibi oldu. Nikahımızı kıydık düğünümüz ise 29 Nisan’da idi ama artık gerek kalmadı. Biz buradan direk balayına gidelim diyoruz" dediler. Bodrum Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Meral Saraçbaşı ise, şenlikte düğün yaptıklarını belirterek “Nikahlarında sonra iskele meydanına gezmeye gelmişler arkadaşlar. Birdenbire bizim etkinliğimize dahil oldular. İstedikleri parçayı çaldık ve oynadık. Çiftimizle birlikte herkes eğlendi” şeklinde konuştu. Servet ve Burcu çifti daha sonra meydandan ayrılarak düğünlerini yapacakları Kırşehir’e doğru yola çıktı. Etkinlik ise kaldığı yerden devam etti. Yerli ve yabancı turistler de etkinlik sırasında ortaya çıkan ilginç sahneyi meraklı gözlerle izledi. İLGİLİ VİDEO
Bodrum'da düzenlenen çocuk şenliğinin ortasında kalan Kırşehirli  gelin ve damat, kendileri için çalınmaya başlanan oyun havaları karşısında ne yapacaklarını şaşırdı.

Bodrum’da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 21. Çocuk Şenliği düzenlendi. İskele Meydanı'nda kurulan büyük platform önünde halk oyunları gösterisi sergilendi. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte gösterilerini yaptığı esnada bölgeye gezmeye gelen gelin ve damat, bir anda kendilerini şenliğin ortasında buldu. Bodrum Belediyesi nikah salonunda evliliğe ilk adımlarını atan çift onlarca çocuğu etraflarında görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Çiçeği burnunda Servet Kalkanlı ve Burcu Kalkanlı çifti çalan oyun havasıyla meydanda oynamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar ve çocuklar da gelinle damada eşlik etti. Kalkanlı çifti 20 dakika boyunca canlı müzik eşliğinde çiftetelli oynayarak ilk düğünlerini yapmış oldu. Daha sonra meydandan ayrılan Kalkanlı çifti, meydandaki kalabalık tarafından alkışlarla uğurlandı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Servet ve Burcu çifti, "Nikahtan sonra meydana inip bir şeyler içerek nikahımızı kutlayalım istemiştik. O sırada meydanda bir etkinlik varmış. Ne olduğunu anlamadan bir anda kendimizi meydanda oynarken bulduk. Bizim için de güzel bir sürpriz oldu. Meydana davet ettiler oynadık. Düğünü önceden yapmış gibi olduk. Çok eğlendik, çok mutlu olduk. Tanıdık tanımadık herkes eşlik etti. Bodrum’da yapılacak en güze düğünlerden birisi gibi oldu. Nikahımızı kıydık düğünümüz ise 29 Nisan’da idi ama artık gerek kalmadı. Biz buradan direk balayına gidelim diyoruz" dediler.

Bodrum Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Meral Saraçbaşı ise, şenlikte düğün yaptıklarını belirterek “Nikahlarında sonra iskele meydanına gezmeye gelmişler arkadaşlar. Birdenbire bizim etkinliğimize dahil oldular. İstedikleri parçayı çaldık ve oynadık. Çiftimizle birlikte herkes eğlendi” şeklinde konuştu. Servet ve Burcu çifti daha sonra meydandan ayrılarak düğünlerini yapacakları Kırşehir’e doğru yola çıktı. Etkinlik ise kaldığı yerden devam etti. Yerli ve yabancı turistler de etkinlik sırasında ortaya çıkan ilginç sahneyi meraklı gözlerle izledi. İLGİLİ VİDEO
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.