Kırşehirli Terör Gazisi Hayatını Kaybetti

GÜNDEM 11.03.2021 - 20:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Terör Gazisi Hayatını Kaybetti

Kırşehir'de bir süredir kanser tedavisi gören terör gazisi J. Er Mehmet Sıkılgan hayatını kaybetti.

41 yaşındaki terör gazisi Mehmet Sıkılgan bir süredir kanser tedavisi görüyordu.Kırşehir Egitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Sıkılgan burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Gazi Mehmet Sıkılgan için Değirmenkaşı Köyünde cenaze töreni düzenlendi.Törene Vali İbrahim Akın da katıldı.     Gazi J. Er. Mehmet Sıkılgan’ın naaşı öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.Gazimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.     Gazi Mehmet Sıkılgan yaklaşık  3 hafta önce tedavi edilmek üzere yatırıldığı hastaneden ,'' Allah Hakkımızda Hayırlısını Versin İnşallah.'' mesajını paylaşmış.
Kırşehir'de bir süredir kanser tedavisi gören terör gazisi J. Er Mehmet Sıkılgan hayatını kaybetti.

41 yaşındaki terör gazisi Mehmet Sıkılgan bir süredir kanser tedavisi görüyordu.Kırşehir Egitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Sıkılgan burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Gazi Mehmet Sıkılgan için Değirmenkaşı Köyünde cenaze töreni düzenlendi.Törene Vali İbrahim Akın da katıldı.

 

 

Gazi J. Er. Mehmet Sıkılgan’ın naaşı öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.Gazimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

 

 

Gazi Mehmet Sıkılgan yaklaşık  3 hafta önce tedavi edilmek üzere yatırıldığı hastaneden ,'' Allah Hakkımızda Hayırlısını Versin İnşallah.'' mesajını paylaşmış.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.