Kırşehirli Emniyet Müdürü Genç Kızın Hayatını Böyle Kurtardı

01.01.2021 - 22:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Emniyet Müdürü Genç Kızın Hayatını Böyle Kurtardı

İstanbul'da bir hemşireyi boğazına dayadığı bıçakla rehin alan kişi Şişli Emniyet Müdürü Özay Kayhan tarafından etkisiz hale geitirildi.Talihsiz hemşirenin kurtarılma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

    Şişli Abideyi Hürriyet Caddesi'nde bir tıp merkezinde meydana gelen olayda  İddiaya göre tıp merkezine giden bir kişi, hemşire olarak çalışan H.C.'nin yanına gitti.Yanında getirdiği iddia edilen bıçağı H.C.'nin boğazına dayayan R.K., “Seni öldüreceğim” diye bağırmaya başladı. Yaşanan durum üzerine büyük panik yaşanırken, durum polis ekiplerine sevk edildi.Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki çok sayıda görevli adrese gönderildi. Polis ekipleri saldırganın, hemşireyi serbest bırakmasını isterken, şüpheli, genç hemşireyi öldüreceğini tekrarlayarak bıçağı bırakmayacağını söyledi.   ÜSTÜNE ATLAYARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ   Polis ekipleri sonuç alamayınca, Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan da ikna çalışmalarına katıldı. Şüpheli, bir türlü bıçağı bırakmayarak “Onu öldüreceğim” cümlelerinde ısrarcı olunca, polis müdürü boş bir an bekledi.Genç hemşirenin hayatının tehlikede olduğunu değerlendiren Kayhan, bir anda hamle yaparak şüpheliyi etkisiz hale getirdi. O anlar kameralara da yansıdı.
İstanbul'da bir hemşireyi boğazına dayadığı bıçakla rehin alan kişi Şişli Emniyet Müdürü Özay Kayhan tarafından etkisiz hale geitirildi.Talihsiz hemşirenin kurtarılma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

 

 

Şişli Abideyi Hürriyet Caddesi'nde bir tıp merkezinde meydana gelen olayda  İddiaya göre tıp merkezine giden bir kişi, hemşire olarak çalışan H.C.'nin yanına gitti.Yanında getirdiği iddia edilen bıçağı H.C.'nin boğazına dayayan R.K., “Seni öldüreceğim” diye bağırmaya başladı. Yaşanan durum üzerine büyük panik yaşanırken, durum polis ekiplerine sevk edildi.Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki çok sayıda görevli adrese gönderildi. Polis ekipleri saldırganın, hemşireyi serbest bırakmasını isterken, şüpheli, genç hemşireyi öldüreceğini tekrarlayarak bıçağı bırakmayacağını söyledi.

 

ÜSTÜNE ATLAYARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

 

Polis ekipleri sonuç alamayınca, Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan da ikna çalışmalarına katıldı. Şüpheli, bir türlü bıçağı bırakmayarak “Onu öldüreceğim” cümlelerinde ısrarcı olunca, polis müdürü boş bir an bekledi.Genç hemşirenin hayatının tehlikede olduğunu değerlendiren Kayhan, bir anda hamle yaparak şüpheliyi etkisiz hale getirdi. O anlar kameralara da yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.