Kırşehirli Aileden Kahreden Haber

ASAYİŞ 28.12.2022 - 14:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Aileden Kahreden Haber

Kırşehir-Kırıkkale arasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Mehmet Çınar idaresindeki 06 BM 1006 plakalı otomobil Kaman-Bala Karayolu Aşağışeyh köyü yakınlarında kontrolden çıkarak takla atıp devrildi.     İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçta sıkışan Mehmet Çınar ve eşi Aynur Çınar ile birlikte Özcan Barun ve eşi Asiye Barun, itfaiye ekibinin çalışması sonucu çıkarıldı.   KURTARILAMADI Yapılan kontrolde, Asiye Barun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar ise sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kırşehir-Kırıkkale arasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Mehmet Çınar idaresindeki 06 BM 1006 plakalı otomobil Kaman-Bala Karayolu Aşağışeyh köyü yakınlarında kontrolden çıkarak takla atıp devrildi.

 

 

İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçta sıkışan Mehmet Çınar ve eşi Aynur Çınar ile birlikte Özcan Barun ve eşi Asiye Barun, itfaiye ekibinin çalışması sonucu çıkarıldı.

 

KURTARILAMADI

Yapılan kontrolde, Asiye Barun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar ise sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.