Kırşehirli 4 Liseliden Hala Haber Yok !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2017 - 15:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli 4 Liseliden Hala Haber Yok !

Kırşehir'de okula gitmek için evden ayrılan 4 gençten 5 gündür haber alınamıyor. Kırşehir Lisesi öğrencisi; Onur , Şeyda , Meryem ve Ömer isminde 4 genç, polis ve jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor. Kırşehir Lisesi öğrencilerinden Onur , Şeyda , Meryem ve Ömer isminde dört liseli genç 04/01/2017 tarihinde sabah saat 07:00 sularında evden çıktı. Kayıp çocuklardan Onur Arısoy'un babası Şener Arısoy, çocuğunun sabah 07.00’de evden çıktığını ve bir daha gelmediğini söyledi. Çocuklarının akıbeti hakkında endişe duyduklarını anlatan baba, Şener Arısoy, "Çocuğum genelde tek başına takılırdı. Herhangi bir sorunumuz da olmadı. Ben çocuğumla bir babadan ziyade arkadaştım" dedi. Okuldan çıktıktan sonra iş yerine oğlunun geldiğini anlatan baba, Şener Arısoy, "Büyük oğlum aradı. Kardeşinin eve gelmediğini söyledi. Polise haber vererek arkadaşlarını aradık. Günlük harçlığı dışında parası yoktu. Çocuk Şube Müdürlüğüne gittiğimizde diğer çocukların da kayıp olduğu bilgisine ulaştık. Polisin bulacağına inancımız sonsuz, duyarlı insanlardan da yardım bekliyoruz. Görenlerin polise bildirmesi bizim için çok önemli, çocuklarımızın yanlış işlere düşmemesi için insanların duyarlı olmalarını istiyoruz" diye konuştu. Yapılan ihbarlardan bir kaçının asılsız çıktığını ifade eden baba Şener Arısoy, "Öğretmenleri de çocuklar hakkında olumsuz bir şey söylemedi. Okulla ve arkadaşları ile de irtibat halindeyiz. Asılsız yapılan ihbarlar bizleri umutlandırıyor. İnsanların kendilerini de bizlerin yerine koymalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı. "Okula gidiyoruz" diye evlerinden çıkan 4 genç, polis ve jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor. Enderhan Öz
Kırşehir'de okula gitmek için evden ayrılan 4 gençten 5 gündür haber alınamıyor. Kırşehir Lisesi öğrencisi; Onur , Şeyda , Meryem ve Ömer isminde 4 genç, polis ve jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Kırşehir Lisesi öğrencilerinden Onur , Şeyda , Meryem ve Ömer isminde dört liseli genç 04/01/2017 tarihinde sabah saat 07:00 sularında evden çıktı. Kayıp çocuklardan Onur Arısoy'un babası Şener Arısoy, çocuğunun sabah 07.00’de evden çıktığını ve bir daha gelmediğini söyledi. Çocuklarının akıbeti hakkında endişe duyduklarını anlatan baba, Şener Arısoy, "Çocuğum genelde tek başına takılırdı. Herhangi bir sorunumuz da olmadı. Ben çocuğumla bir babadan ziyade arkadaştım" dedi. Okuldan çıktıktan sonra iş yerine oğlunun geldiğini anlatan baba, Şener Arısoy, "Büyük oğlum aradı. Kardeşinin eve gelmediğini söyledi. Polise haber vererek arkadaşlarını aradık. Günlük harçlığı dışında parası yoktu. Çocuk Şube Müdürlüğüne gittiğimizde diğer çocukların da kayıp olduğu bilgisine ulaştık. Polisin bulacağına inancımız sonsuz, duyarlı insanlardan da yardım bekliyoruz. Görenlerin polise bildirmesi bizim için çok önemli, çocuklarımızın yanlış işlere düşmemesi için insanların duyarlı olmalarını istiyoruz" diye konuştu. Yapılan ihbarlardan bir kaçının asılsız çıktığını ifade eden baba Şener Arısoy, "Öğretmenleri de çocuklar hakkında olumsuz bir şey söylemedi. Okulla ve arkadaşları ile de irtibat halindeyiz. Asılsız yapılan ihbarlar bizleri umutlandırıyor. İnsanların kendilerini de bizlerin yerine koymalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı. "Okula gidiyoruz" diye evlerinden çıkan 4 genç, polis ve jandarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor. Enderhan Öz
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.