Kırşehirli 15 Temmuz Gazisi Koronavirüse Yenik Düştü

DİĞER 20.06.2020 - 20:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli 15 Temmuz Gazisi Koronavirüse Yenik Düştü

Ankara'da ikamet eden Kırşehirli 15 Temmuz Gazisi Ahmet Çağlar Covid-19 yenik düşerek vefat etti.

Terör Örgütü FETÖ'nün hain darbe girişiminde Ankara'da bulunan ve o gece darbecilere karşı gelerek yaralananlardan birisi de Ahmet Çağlar idi. Gazi Ahmet Çağlar bir süre önce Covid-19'a yakalandı.Hastanede tedavi altına alınan ve kronik solunum yetmezliği bulunan Çağlar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Çağlar'ın cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Akçakent'e bağlı Mahsenli Köyünde defnedilecek.     Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.      
Ankara'da ikamet eden Kırşehirli 15 Temmuz Gazisi Ahmet Çağlar Covid-19 yenik düşerek vefat etti.

Terör Örgütü FETÖ'nün hain darbe girişiminde Ankara'da bulunan ve o gece darbecilere karşı gelerek yaralananlardan birisi de Ahmet Çağlar idi. Gazi Ahmet Çağlar bir süre önce Covid-19'a yakalandı.Hastanede tedavi altına alınan ve kronik solunum yetmezliği bulunan Çağlar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Çağlar'ın cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Akçakent'e bağlı Mahsenli Köyünde defnedilecek.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.