Kırşehir'e Afrika Tozu Uyarısı

YAŞAM 24.04.2024 - 22:37, Güncelleme: 24.04.2024 - 22:30
 

Kırşehir'e Afrika Tozu Uyarısı

Meteorolojik uyarıyı aktaran Kırşehir Valiliği, perşembe günü Afrika kaynaklı toz taşınımının ilimizde etkili olacağını bildirdi.

Geçtiğimiz yıllarda Kırşehir'de de etkili olmaya başlayan Afrika kaynaklı toz taşınımı bu yılda etkili olacak.Kırşehir Valiliği meteorolojik uyarıyı paylaşarak yaptığı açıklamada, '' 25 Nisan 2024 Perşembe günü gece saat 24:00'ten itibaren İlimiz ve çevresinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının etkili olacağı tahmin edilmektedir.Cuma günü gece saatlerine kadar görülmesi beklenen toz taşınımının meydana getireceği sağlık problemleri, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunmalıdır.Kamuoyuna saygı ile duyurulur'' denildi.
Meteorolojik uyarıyı aktaran Kırşehir Valiliği, perşembe günü Afrika kaynaklı toz taşınımının ilimizde etkili olacağını bildirdi.

Geçtiğimiz yıllarda Kırşehir'de de etkili olmaya başlayan Afrika kaynaklı toz taşınımı bu yılda etkili olacak. Kırşehir Valiliği meteorolojik uyarıyı paylaşarak yaptığı açıklamada, '' 25 Nisan 2024 Perşembe günü gece saat 24:00'ten itibaren İlimiz ve çevresinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının etkili olacağı tahmin edilmektedir.Cuma günü gece saatlerine kadar görülmesi beklenen toz taşınımının meydana getireceği sağlık problemleri, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunmalıdır.Kamuoyuna saygı ile duyurulur'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.