Kırşehir'de Sel Felakati Can Aldı

YAŞAM 24.08.2024 - 23:24, Güncelleme: 26.08.2024 - 01:14
 

Kırşehir'de Sel Felakati Can Aldı

Kırşehir'de etkili olan sağanak yağışa kapılan 52 yaşındaki Mustafa Akar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Meteorolojik uyarıların ardından sağanak yağış beklenen Kırşehir'de lokal ve kuvvetli sağanak yağışlar meydana geldi.Sağanak yağışın etkili olduğu merkeze bağlı Uzunali Köyü'nde 2 kişi suya kapıldı.Suya kapılanlardan bir kişi kendi çabalarıyla kurtulurken 52 yaşındaki Mustafa Akar sel suyu ile birlikte sürüklendi.Yapılan arama çalışmaları neticesinde Mustafa Akar yaklaşık 3 kilometre sürüklendikten sonra yarı baygın şekilde arazide bulundu.Durumu ağır olan talihsiz adam Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan sel felaketinin ardından bölgede zarar tespit çalışmaları gerçekleştirildi.Yağışların Boztepe Bölgesinde de etkili olduğu bildirildi.    
Kırşehir'de etkili olan sağanak yağışa kapılan 52 yaşındaki Mustafa Akar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Meteorolojik uyarıların ardından sağanak yağış beklenen Kırşehir'de lokal ve kuvvetli sağanak yağışlar meydana geldi.Sağanak yağışın etkili olduğu merkeze bağlı Uzunali Köyü'nde 2 kişi suya kapıldı.Suya kapılanlardan bir kişi kendi çabalarıyla kurtulurken 52 yaşındaki Mustafa Akar sel suyu ile birlikte sürüklendi.Yapılan arama çalışmaları neticesinde Mustafa Akar yaklaşık 3 kilometre sürüklendikten sonra yarı baygın şekilde arazide bulundu.Durumu ağır olan talihsiz adam Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan sel felaketinin ardından bölgede zarar tespit çalışmaları gerçekleştirildi.Yağışların Boztepe Bölgesinde de etkili olduğu bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.