Kırşehir'de Hayatını Kaybeden Gazzeliler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

DÜNYA 20.10.2023 - 19:25, Güncelleme: 20.10.2023 - 19:16
 

Kırşehir'de Hayatını Kaybeden Gazzeliler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Kırşehir'de Cacabey Meydanı'nda, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı, dua edildi

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı kanlı saldılar nedeniyle hayatını kaybeden filistinliler için Kırşehir gıyabi cenaze namazı kılındı.Cuma namazının ardından Cacabey Meydanı'nda kılınan namazın ardından İl Müftülüğü din görevlisi İdris Durmuş açıklamada bulundu. İdris Durmuş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi : Müslümanların ilk kıblesi, haremimiz, etrafı mübarek kılınmış Mescid-i Aksa’mız her gün terörist İsrail ve yahudiler tarafından düzenlenen baskınlarla işgal ediliyor. Sokaklarda masum siviller kurşuna diziliyor, hastaneler bombalanıyor. Gazze adeta açık hava hapishanesine dönüştürülerek TEMEL İNSANİ VE TIBBİ İHTİYAÇLARIN dahi karşılanmasına izin verilmeyen bir ambargo ve ablukaya alınıyor. Filistinliler Gazze açık hava hapishanesinde insanca yaşamaya hasret kaldı. Siyonist Yahudiler keyfî olarak Ramazan demeden, bayram demeden bombaladı durdu. Sadece Filistinli kardeşlerimizin değil tüm müslümanların ve İnsanlığın izzet ve şerefi her an çiğnenmeye ve direk masum siviller hedef alınarak KATLİAM lar yapılmaya devam etmektedir. 1947’den itibaren adım adım Filistin’i işgal eden Siyonistlerin amacı Büyük İsrail Devletini kurmaktır. Sivil veya asker fark etmez, GAZZEDE ve FİLİSTİNDE yaşanan bu durumu kınamayan, kalbinden buğz etmeyen, bu zulme sessiz kalan başta İSRAİL vatandaşları olmak üzere her insan FİLİSTİN topraklarında işlenen her suça ve işgallere doğrudan ortaktır. Zorla evleri elinden alınan veya şehit olan Filistinlilerin mülklerine koşturarak doluşan genç/yaşlı, kadın/çocuk tüm Siyonist yahudiler işgalcidir, zalimdir, katildir. Yıllardır dünyanın her yerinden Filistin’e gelerek ‘ben çalmazsam başka bir yahudi çalacak’ diyerek Filistinlilerin hayat hakkını çalan, Kudüs’ün tarihi ve mübarek sokaklarında Filistinli ninelere saldıran, çocuk yaştan itibaren silah eğitimleri alan bir topluluk sivil değildir, milis kuvvetidir. Katil İsrail bir yandan tüm dünyanın gözü önünde katliamlarına, saldırılarına, asimile çalışmalarına, işgale ve apaçık zulümlerine devam ederken diğer yandan da yaptığı zulmü ve vahşeti normalleşme çalışmalarıyla meşrulaştırmaya çalışmaktadır. Ancak bizler biliyoruz ki; İSRAİL hiçbir zaman meşru faaliyetler içinde olmamıştır. Daha önce haykırdığımız gibi yine buradan haykırmayı bir vazife biliyoruz. İsrail’in başkenti ne KUDÜS, ne de TEL AVİVDİR. İsrail’in başkenti CEHENNEMİN DİBİDİR.
Kırşehir'de Cacabey Meydanı'nda, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı, dua edildi

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı kanlı saldılar nedeniyle hayatını kaybeden filistinliler için Kırşehir gıyabi cenaze namazı kılındı.Cuma namazının ardından Cacabey Meydanı'nda kılınan namazın ardından İl Müftülüğü din görevlisi İdris Durmuş açıklamada bulundu.

İdris Durmuş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi :

Müslümanların ilk kıblesi, haremimiz, etrafı mübarek kılınmış Mescid-i Aksa’mız her gün terörist İsrail ve yahudiler tarafından düzenlenen baskınlarla işgal ediliyor. Sokaklarda masum siviller kurşuna diziliyor, hastaneler bombalanıyor. Gazze adeta açık hava hapishanesine dönüştürülerek TEMEL İNSANİ VE TIBBİ İHTİYAÇLARIN dahi karşılanmasına izin verilmeyen bir ambargo ve ablukaya alınıyor. Filistinliler Gazze açık hava hapishanesinde insanca yaşamaya hasret kaldı.

Siyonist Yahudiler keyfî olarak Ramazan demeden, bayram demeden bombaladı durdu. Sadece Filistinli kardeşlerimizin değil tüm müslümanların ve İnsanlığın izzet ve şerefi her an çiğnenmeye ve direk masum siviller hedef alınarak KATLİAM lar yapılmaya devam etmektedir.

1947’den itibaren adım adım Filistin’i işgal eden Siyonistlerin amacı Büyük İsrail Devletini kurmaktır. Sivil veya asker fark etmez, GAZZEDE ve FİLİSTİNDE yaşanan bu durumu kınamayan, kalbinden buğz etmeyen, bu zulme sessiz kalan başta İSRAİL vatandaşları olmak üzere her insan FİLİSTİN topraklarında işlenen her suça ve işgallere doğrudan ortaktır.

Zorla evleri elinden alınan veya şehit olan Filistinlilerin mülklerine koşturarak doluşan genç/yaşlı, kadın/çocuk tüm Siyonist yahudiler işgalcidir, zalimdir, katildir. Yıllardır dünyanın her yerinden Filistin’e gelerek ‘ben çalmazsam başka bir yahudi çalacak’ diyerek Filistinlilerin hayat hakkını çalan, Kudüs’ün tarihi ve mübarek sokaklarında Filistinli ninelere saldıran, çocuk yaştan itibaren silah eğitimleri alan bir topluluk sivil değildir, milis kuvvetidir.

Katil İsrail bir yandan tüm dünyanın gözü önünde katliamlarına, saldırılarına, asimile çalışmalarına, işgale ve apaçık zulümlerine devam ederken diğer yandan da yaptığı zulmü ve vahşeti normalleşme çalışmalarıyla meşrulaştırmaya çalışmaktadır. Ancak bizler biliyoruz ki; İSRAİL hiçbir zaman meşru faaliyetler içinde olmamıştır.

Daha önce haykırdığımız gibi yine buradan haykırmayı bir vazife biliyoruz.

İsrail’in başkenti ne KUDÜS, ne de TEL AVİVDİR. İsrail’in başkenti CEHENNEMİN DİBİDİR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.