Kırşehir'de Bayram Arefesinde Şehitlik ve Kabir Ziyaretleri

GÜNDEM 15.06.2024 - 12:20, Güncelleme: 15.06.2024 - 12:30
 

Kırşehir'de Bayram Arefesinde Şehitlik ve Kabir Ziyaretleri

Kırşehir'de Kurban Bayramı arefesinde Ahmet Tozluklu şehitliğinde yine hüzün vardı.Kırşehir protokolü şehit ailelerinin acılarını paylaştı.

Her bayram olduğu gibi nbu bayramda da Kırşehir'de yakınlarını kaybeden vatandaşlar arefe gününde kabristanları ziyaret ediyor.Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise kabir ziyareti için gelen vatandaşlara lokum ve gülsuyu ikramında bulunuyor.Başkan Ekicioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, '' Kurban Bayramı münasebetiyle Arefe günü kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlarımızı karşılıyoruz. Değerlerimizi korumak ve paylaşmak için her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı. ŞEHİTLİKTE HÜZÜN Kurban Bayramı münasebetiyle her bayram arefesinde olduğu gibi Şehit Hava Pilot Astsubay Çvş. Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde yine hüzün vardı.Şehit ailelerine vatan uğruna can veren evlatları için dua ettiler.Kırşehir protokolü de şehit ailelerinin acılarını paylaşmak için şehitliği ziyaret etti.Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir İl Jandarma Komutanı Albak Sadık Gülecen, Kırşehir Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal ve İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Ozan'ın hazır bulunduğu ziyarette şehitlerin kabirlerine gül ve karanfiller bırakıldı.  
Kırşehir'de Kurban Bayramı arefesinde Ahmet Tozluklu şehitliğinde yine hüzün vardı.Kırşehir protokolü şehit ailelerinin acılarını paylaştı.

Her bayram olduğu gibi nbu bayramda da Kırşehir'de yakınlarını kaybeden vatandaşlar arefe gününde kabristanları ziyaret ediyor.Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise kabir ziyareti için gelen vatandaşlara lokum ve gülsuyu ikramında bulunuyor.Başkan Ekicioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''  Kurban Bayramı münasebetiyle Arefe günü kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlarımızı karşılıyoruz. Değerlerimizi korumak ve paylaşmak için her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLİKTE HÜZÜN

Kurban Bayramı münasebetiyle her bayram arefesinde olduğu gibi Şehit Hava Pilot Astsubay Çvş. Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde yine hüzün vardı.Şehit ailelerine vatan uğruna can veren evlatları için dua ettiler. Kırşehir protokolü de şehit ailelerinin acılarını paylaşmak için şehitliği ziyaret etti. Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir İl Jandarma Komutanı Albak Sadık Gülecen, Kırşehir Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal ve İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Ozan'ın hazır bulunduğu ziyarette şehitlerin kabirlerine gül ve karanfiller bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.