Kırşehir Yeni Kapalı Cezaevinin Yeri Belli Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2017 - 18:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Yeni Kapalı Cezaevinin Yeri Belli Oldu

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e yapılacak yeni Kapalı Cezaevi için yer tahsisinin tamamlandığını açıkladı. Gündeme dair önemli gelişmelerle ilgili açıklama yapan Mikail Arslan, Kırşehir Adalet Sarayı'na 8,5 km uzaklıkta bulunan İkizağıl bölgesinde bulunan ve toplan 800 dönümlük arazide kurulacak olan Kırşehir Kapalı cezaevi için yer tahsis işleminin tamamlandığını bildirdi.Yer belirlenmesi konusunda Adalet Bakanlığı'ndan gelen uzman heyetin de olumlu görüş bildirdiğini belirten Arslan, yapılacak olan cezaevinde 1000 mahkum ve en az 500 görevlinin bulunacağını ve 2 mahkuma bir görevlinin düşeceğini açıkladı. Çiçekdağı’na İl Özel İdaresi tarafından İlçe Şantiyesi açılıyor Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman İlçesi'nden sonra Çiçekdağı İlçesi'ne de ilçe şantiyesi kurulacağını açıkladı.Mikail Arslan konuyla ilgili,“Kırşehir’imizin sadece Merkez İlçe değil bütün İlçelerine hizmet alması için gayret gösteriyoruz. En son Kaman İlçemize açılan şantiye ile köylerimizin su, kanalizasyon, sıcak asfalt, kilit parke ve diğer ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verildiğini gördük. Kırşehir ve özellikle Çiçekdağı İlçemize açılacak şantiye için desteklerini esirgemeyenKırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Özel İdaresi Başkanı Barboros Dulkadir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş İhsan Aydoğmuş’a teşekkür ediyorum.” açıklamalarında bulundu.  
Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e yapılacak yeni Kapalı Cezaevi için yer tahsisinin tamamlandığını açıkladı.

Gündeme dair önemli gelişmelerle ilgili açıklama yapan Mikail Arslan, Kırşehir Adalet Sarayı'na 8,5 km uzaklıkta bulunan İkizağıl bölgesinde bulunan ve toplan 800 dönümlük arazide kurulacak olan Kırşehir Kapalı cezaevi için yer tahsis işleminin tamamlandığını bildirdi.Yer belirlenmesi konusunda Adalet Bakanlığı'ndan gelen uzman heyetin de olumlu görüş bildirdiğini belirten Arslan, yapılacak olan cezaevinde 1000 mahkum ve en az 500 görevlinin bulunacağını ve 2 mahkuma bir görevlinin düşeceğini açıkladı.

Çiçekdağı’na İl Özel İdaresi tarafından İlçe Şantiyesi açılıyor Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman İlçesi'nden sonra Çiçekdağı İlçesi'ne de ilçe şantiyesi kurulacağını açıkladı.Mikail Arslan konuyla ilgili,“Kırşehir’imizin sadece Merkez İlçe değil bütün İlçelerine hizmet alması için gayret gösteriyoruz. En son Kaman İlçemize açılan şantiye ile köylerimizin su, kanalizasyon, sıcak asfalt, kilit parke ve diğer ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verildiğini gördük. Kırşehir ve özellikle Çiçekdağı İlçemize açılacak şantiye için desteklerini esirgemeyenKırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Özel İdaresi Başkanı Barboros Dulkadir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş İhsan Aydoğmuş’a teşekkür ediyorum.” açıklamalarında bulundu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.