Kırşehir Yapılacak Yeni Hastanenin İhale Tarihi Belli Oldu

GÜNDEM 15.08.2021 - 21:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Yapılacak Yeni Hastanenin İhale Tarihi Belli Oldu

Kırşehir'e yapılacak 400 yataklı yeni hastanenin ihale tarihi belli oldu.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında bulunan eski devlet hastanesi arazisine inşa edilecek 150 yataklı hastane projesinin iptal edilmesinin ardından AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir'e 400 yataklı yeni bir hastane inşa edileceğini açıklamıştı.Yeni yapılacak olan hastane ihalesi 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 11:00'de Ankara'da Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İhale Daire Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek.   BÜYÜK TARTIŞMA YARATMIŞTI Milletvekili Mustafa Kendirli'nin açıklamasının ardından 400 yataklı yeni hastanenin beklentilerinin aksine yeni hastanenin, şehir merkezine uzak bir noktada bulunan Kırşehir Ahi Evran Kampüsü içerisinde ve Sevdiğin Köyü yolu güzergahı üzerinde yapılması kararlaştırıldı.Bu durum Kırşehir Kamuoyu tarafından büyük tepki aldı.Mustafa Kendirli ise kendisine yöneltilen eleştirilere , ''Kayseri'den daha mı uzak?'' şeklinde cevap vermişti.
Kırşehir'e yapılacak 400 yataklı yeni hastanenin ihale tarihi belli oldu.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında bulunan eski devlet hastanesi arazisine inşa edilecek 150 yataklı hastane projesinin iptal edilmesinin ardından AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir'e 400 yataklı yeni bir hastane inşa edileceğini açıklamıştı.Yeni yapılacak olan hastane ihalesi 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 11:00'de Ankara'da Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İhale Daire Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek.

 

BÜYÜK TARTIŞMA YARATMIŞTI

Milletvekili Mustafa Kendirli'nin açıklamasının ardından 400 yataklı yeni hastanenin beklentilerinin aksine yeni hastanenin, şehir merkezine uzak bir noktada bulunan Kırşehir Ahi Evran Kampüsü içerisinde ve Sevdiğin Köyü yolu güzergahı üzerinde yapılması kararlaştırıldı.Bu durum Kırşehir Kamuoyu tarafından büyük tepki aldı.Mustafa Kendirli ise kendisine yöneltilen eleştirilere , ''Kayseri'den daha mı uzak?'' şeklinde cevap vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.